fbpx

Emma Bunton újrahasznosított pelenkát talált ki

emma bunton kin & kit

A Kit & Kin 2017-ben lett alapítva, Emma Bunton (Spice Girl, TV és rádió műsorvezető és az UNICEF nagykövet) és Christopher Money együttműködésére alapozva. Emma és Chris olyan terméket szerettek volna kialakítani, melyeket ők maguk is szívesen adnak gyermekeiknek. Olyanok, amelyek nem irritálják gyermekeik bőrét, és egy természetes, szelíd és fenntartható alternatíva kialakítására ösztönzik a családokat- így született a Kit & Kin márka.

Számos díjat elnyertek a termékek, melyek között mosható pelenkákat, baba kozmetikumokat, és különleges, bio pamut babaruhákat találunk.

ÉS EZ CSAK A KEZDET

A Emma Bunton és a Kit & Kin egy különleges pelenkát vezetett be idén májusban: útjára indították a világ első olyan pelenkáját, amelyet újrahasznosított halászhálókból és műanyag hulladékokból készítettek. Kutatásai során Emma újra és újra szembesült azzal a ténnyel, hogy a pelenkák valójában nem fenntartható műanyagból, például poliészterből készülnek. Környezetbarát lehetőséget akart létrehozni, amely nemcsak jobb a világunk számára, hanem sokkal jobb a csecsemők, babák számára is.

A Kit és Kin innovatív, újrahasznosítható pelenkájának külső része 100% -ban ECONYL-ből készül, amely világszerte elősegíti az óceánok és a hulladéklerakók tisztítását, hiszen a már nem használt halászhálókból készítik.

A pelenka belső bélése fenntartható, növényi alapú kenderből és TENCEL-ből készül, amely megvédi a baba puha, érzékeny bőrét, és megóvja az érzékeny bőrproblémáktól, mint például az ekcéma és a pelenkakiütés, ugyanakkor biztosítja a szivárgás mentességet. A TENCEL egy természetes csúcstechnológiás abszorbens mag, amely lényegesen kevesebb vegyi anyagot használ, mint a szokásos pelenkák. a Kit & Kin

 

Érdekel a téma? Akkor ez is tetszeni fog:

DIZÁJN A BABA POPSIN –Mosópelus körkép

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)