fbpx

ISMERT ANYUKÁK ÉS LÁNYAIK – MINIMAG KITEKINTŐ

297fc2dcc9f3d0da118afebf1e7558cc

Azok a fránya gének, azok tehetnek mindenről.  Se az étkezés, se a kondi, semmi más, csakis a gének :).  Ezért van az, hogy Cindy Crawfordtól kezdve, Madonnán át, pillanatok alatt észrevesszük a híres anyuka és lánya közti hasonlóságot. Ez azonban akkor a legszembetűnőbb, ha mindketten ugyanannyi idősek a róluk készült fotón.

Legújabb MINIMAG KITEKINTŐNKben híres ANYÁK ÉS LÁNYAIK fotóit mutatjuk.

Heather Locklear and Ava Elizabeth Sambora 20 évesen

 

20 éves korában Heather Locklear éppen csakhogy megkezdte a világhírt hozó szerepét a Dinasztia sorozatban. Lánya, Ava Sambora követte anyukája példáját, színésznő lett ,és  szintén 20 évesen debütált Judd Apatow “40 és annyi ” című vígjátékban. Heathert több sikeres soroztban láttunk, mint pl a T.J. Hooker, de a legemlékezetesebb Melrose Place-ben volt. Egyébként Tom Cruise barátnője is volt.

Madonna és Lourdes Leon 22 évesen

Madonna 22 évesen kezdte a karrierjét, már New Yorkban élt, és táncosként dolgozott, de már csak 2 évet kellett várnia a lemezszerződésére, és az első önálló albumára a MADONNÁRA. Lourdes 22 évesen, azaz 2 éve, befejezte tanulmányait a University of Michigan – School of Music, Theatre & Dance szakán. A divatiparban tevékenykedik, tervezőként és modellként is. 2018 volt eddig a legsikeresebb éve, hiszen ő volt a CFDA / Vogue Fashion Fund kiállításon a MIU MIU arca.

Courtney Love és Frances Bean Cobain 17 évesen

 

Amikor Courtney Love 17 éves volt, éppen csak elkezdte üldözni a hírnevet, akarom mondani zenét. Ami Frances Bean Cobaint, Courtney és Kurt Cobain lányát illeti, 2009-ben konkrétan épp egy bírói végzést kapott kézhet, melyben korlátozták Courtney közvetlen és közvetett kapcsolatát is vele. Jó év lehetett :(.

Vanessa Paradis és Lily-Rose Depp  19 évesen

 

Vanessa ekkor már világhírű volt, hiszen 14 éves kora óta a figyelem középpontjában volt, az örök érvényű Joe le taxi bemutatása óta. Lily-Rose ugyanennyi idősen épp cameo szerepével kezdte meg színésznői karrierjét a Tusk/Agyar-ban. Azóta ismert modell (és színésznő) lett, érdekes arcfelépítése miatt a tervezők kedvence. Na és keresztapukájának is, Marilyn Mansonnak :).

Blythe Danner és Gwyneth Paltrow 46 évesen

 

Blythe Danner 46 éves korában, már 21 éve dolgozó, sikeres  színésznő volt. Ugyanennyi idősen Gwyneth 30 éves pályát tudhatott maga mögött. Igaz, hogy Gwyneth eleinte édesanyja mellet kapott szerepeket, de elegendő volt egy közös filmnézés ( A bárányok hallgatnak) édesapjával ( Bruce Paltrow híres rendező, producer) és Steven Spielberggel és máris szerepet ajánlott neki Spielberg a Hookban ( ő volt Csingiling). Sikeres színészi életet egy sikeres életmód guru pályára váltotta, és saját webshopot üzemeltett, ahol olyan különlegességekkel találkozhatunk, mint például a vagina illatú gyertya, jelentsen ez bármit is.

Lisa Bonet és Zoë Kravitz 27 évesen

27 évesen Lisa Bonet már világhírű volt: 20 évesen eljátszotta Epiphany Proudfoot szerepét Alan Parker filmjében, az Angyalszívben, mint mázlista, Mickey Roorke miatt természetesen. Egyébként is maga a kétlábon járó mázli, először Lenny Kravitz neje volt, teljes jó barátságban elváltak, majd az évszázad partiját hozta össze: 2005-ben összejött Jason Momoaval. Nincs is mit mondanunk erre. Bonet és Kravitz lánya, Zoé 2015-ben, 27 évesen már kisebb-nagyobb szerepeket játszó színésznő, ebben az évben vállalta el a Mad Max- A harag útja egyik szerepét ( ő volt a hárem egyik tagja), de az igazán nagy sikert az HBO sorozozata A hatalmas kis hazugságok hozta meg számára, Bonnie szerepe szinte rá lett szabva.
Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

2020 celeb babái 

Fotók: elle.com

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)