fbpx

Kim Kardashian felbérelte Kanye West zenei igazgatóját, hogy decemberben minden reggel karácsonyi zenét játsszon a gyerekeinek

kimkardashian

Miért,most mit hallgassanak, rádiót? Jaj, olyan vagy:)

Itt a szezon a Kardashian háztartásban. Kim Kardashian ennek megünneplésére szinte Mariah Carey-hez méltó karácsonyi lépést tett, és felbérelt egy Grammy-díjas zongoristát, akinek csak annyi a feladata, hogy jöjjön el a házába és játsszon karácsonyi zenét, amivel felébreszti a Kardashian -West gyerekeket. Végülis mégse vehet egy ébresztőórát,nem igaz?

A SKIMS kozmetikai szuper márka  alapítója, Kim Kardashian közzétett egy insta storyt Philip Cornishról, amin, feltehetően, otthonának zongorájánánál játszik.

A videóban egy ünnepi klasszikust játszik, miközben Kardashian gigantikus karácsonyfáját nézi. Kardashian ezt írta: “Jó reggelt! Decemberben minden reggel @philthekeys jön karácsonyi zenét játszani a zongorán, hogy felébressze a gyerekeket.”

kardashian zenelés

( Instagram/Kim Kardashian)

Cornish egyébként Grammy-díjas producer, író, rendező és zongorista, együtt dolgozott Usher-ral és Jessie J-vel, de mostanában leginkább Kim Kardashian exférjének, Kanye Westnek a zenei igazgatója.

Hát végülis, valószínűleg van rosszabb meló is..

 

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)