fbpx

LEGYEN JÓ A HÉTVÉGÉD – MINIMAG KITEKINTŐVEL

johetvege

Milyen a hétvégéd? Előre tervezel, vagy csak úgy hagyod történni a dolgokat? És magadra is hagysz időt?

Mi lenne, ha most ez a 3 perc rólad szólna, és csupa olyan dolgot néznél, ami jókedvre derít, vagy éppen vizuális élményben részesít?

Mutatjuk mire gondoltunk:

Egy lenyűgöző fotó sorozat

FEKETE HERCEGNŐK – lenyűgöző fotósorozat

Egy isteni kávétorta

Nincs is jobb dolog a sütinél. Talán csak még egy süti, na meg egy kis kávé. Szorgos böngészés keretébentaláltunk rá erre az isteni kávétortára ( 2 in 1), már ránézésre is felszalad + 2 kilo, de kit érdekel?! Majd holnap, vagyis inkább, majd hétfőn elkezdjük újra a fogyókúrát. Kattintsatok Myreille nevére a receptért.

Forrás és Fotó: Myreille

Egy gyönyörű lakás

Vajon van olyan a világon, aki nem szeret gyönyörű lakások fotóit nézegetni? Szerintünk nincs :). Most egy svéd lakberendező villa lakását mutatjuk, amit szeretettel és sok-sok kékkel újítottak fel a tulajdonosok. Kattintsatok a kép alatti linkre a további fotókért.

Forrás és fotó : elle

Egy érdekes cikk ( nem anyukás:))

Bár végül is nincs gyerekhez kötve a szakítós szex, nem igaz?!A Marie Claire legújabb cikkéből kiderül, hogy a szakítós szex kinek is jó tulajdonképpen. Persze hármat ( vagyis kettőt) lehet találgatni, hogy kinek.

 

Egy különleges FRIDA KAHLO kiegészítő

Frida a mai napig tartós befolyással bír igen sok alkotóra, miközben az egyik leghíresebb feminista ikonnak tekintik. Az ausztrál La La Land bolt kínálatában egészen különleges dizájnnal rendelkező Frida Kahlo ajándéktárgyakat, játékokat, táskákat, stb találunk. Oké kicsit messze van, de a látvány…. kárpótol majd.

Forrás és fotó: lalalandshop

LEGYEN SZÉP A HÉTVÉGETEK

Ez a mi ajándékunk, amit szeretnénk majd minden hétvégén újra és újra megmutatni nektek, természetesen más-más szépségekkel:)

 

Minimag szerkesztőség

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)