Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Az abszolút Flow-élmény a babaszobában

Az abszolút Flow-élmény a babaszobában

Amikor babát vártam, hamar elvesztem a rengeteg, babáknak szánt, fontos és egyáltalán nem fontos, gagyi és írtó drága babaholmik rengetegében.

Nálam az olcsó kínai vonal teljesen ki volt zárva, csakis a legjobbat kerestem…és kerestem… és kerestem.  Úgy voltam vele, hogy inkább ne legyen sok holmija a születendő kislányomnak, viszont a választott holmik legyenek csúcsminőségűek. Kedvenc márkáimat végül külföldi webshopokban találtam meg: nálunk a dán Hevea brazil gumifából készült gyerekjátékai, cumija, cumisüvege, és fogzáskönnyítő rágókái bizonyultak az abszolút favorintak.

Ezekeket a skandináv gyönyörűségeket akkor még nem lehetett itthon kapni egészen tavaly őszig. Ugyanis nagy örömömre a fél éve indult Flowbabynek köszönhetően mindössze pár napon belül miénk lehetnek Hevea PVC-, BPA-, ftalát-, és mesterséges színezőanyagoktól mentes termékei.

Tihanyi Karolinával, Flowbaby megálmodójával nagyon hasonlóan gondolkozunk, ha baba-és gyerekholmiról van szó, hiszen a webshopjában kizárólag olyan csúcsminőségű és fairtrade márkákat találunk, melyeket otthon is kipróbáltak és bizalmat szavaztak nekik.

A Hevea mellett ott az új kedvencem, a szintén dán Gamcha, ami kézzel készített termékeket kínál gyermekeknek a legkiválóbb minőségű, új-zélandi gyapjúból, melyeket nepáli asszonyok szívvel-lélekkel készítettek. És az csak a hab a tortán, hogy ha Gamcha-termékeket vásárolsz, akkor a nepáli anyukák munkahelyteremtését és gyermekeik iskoláztatását támogatod. Természetesen már be is szereztem a nemezelt Gamcha-hegyeket, melyek a gyerekszoba legmenőbb és legnépszerűbb dekorációi lettek, ugyanis aki meglátja őket a polcon, nem bírja ki, hogy ne tapogassa, simogassa meg őket.

Tovább is van: a holland &me zöld és időtálló termékeket készít fenntartható anyagok felhasználásával, melyek a szülők számára gyönyörűek, a gyerekek számára érdekesek és szórakoztatóak. Ilyenek például a szuper és számtalan játéklehetőségeket kínáló, motorikus képességeket fejlesztő fakockák.

A brit Sass&Belle álomszép, természetes alapanyagok felhasználásával, kézzel készült lakberendezési termékei és játékai szintén ellenállhatatlanok és nem utolsósorban megfizethető az áruk. Személyes kedvencem Sweet Dreams egyensúlyozó játék, ami egy totyogónak tökéletes ajándék lehet.

1. Sweet dreams egyensúlyozó játék

2. Drops felhő fali dísz 

3. Sunshine zászló

4. Mountains dísz

5. Elephant trófea 

6. Kawan rágóka

A Flowbaby mesebirodalom szupermenő termékeit elsősorban azoknak a kisgyerekeseknek ajánlom tiszta szívből, akiknek fontos a minőség és az esztétikum, akik valami különlegeset keresnek elérhető áron, hiszen a kicsik ugyebár csakis a legjobbat érdemlik.     UPDATE: Karolina tovább kutatja a kincseket, és folyamatosan bővíti a Flowbaby kínálatát, hogy a magyar szülők is olyan szuper termékeket adhassanak gyermekeiknek, amiket eddig csak külföldi insta-mamik oldalain csodálhattak, tehát ezért is érdemes rendszeresen benézni hozzájuk.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet