Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Boho stílusú hálószobát szeretnél? Van egy csomó dekorációs tippünk

boho stílus
A hálószoba, sőt a legjobb hálószoba, az a terület, ahova elmenekülhetsz- ahol elszakadhatsz a világ zajától, ahol feltöltődsz, ahol pihensz, és persze ahol szexelhetsz is. Mi most egy olyan stílust ajánlunk ehhez a feltöltődéshez, amit úgy hívnak, hogy boho stílus. Ez egy kicsit különc, kicsit extravagáns, egy biztos: szinte nincs olyan kerek e Földön, aki ne szeretné valamelyik elemét.

A bohém stílus vagy boho dekoráció azoknak szól, akik azt szeretnék, hogy otthonuk tele legyen élettel, kultúrával és érdekes tárgyakkal. Ez az stílus szembe megy a modern élet érzéssel, és a kreatív, könnyed és szokatlan dekorációt részesíti előnyben. A bohém stílusú szobák általában bizonyos hasonlóságokat mutatnak, mivel általában mindig eklektikusak és azonos vonásokkal rendelkeznek, bár soha nincs két teljesen egyforma szoba.

A bohém stílus a „bohém” szóból származik, amelyet úgy határoznak meg, mint egy nem szokványos életmódot folytató személyt.

A boho-dizájnú szoba kulcsa a változatos, telített színekben pompázó dekorációs anyagok keverése és párosítása az egész térben, vagy éppen a meghökkentő elemek vegyítése a letisztult darabokkal. 

 A boho stílusú háloszoba lehetővé teszi, hogy olyan melegséget és otthonosságot teremtsünk, amelyre néha égetően szükségünk van.

A bohém stílus sok minden egyszerre; először is a kreativitás kifejeződése, és szuper művészi. Tele van rengeteg áramló darabokkal és földszínekkel! És mindannyian ismerjük a jellegzetes textúrákat és mintákat, amelyek nagy részét képezik a stílusnak. Nézzünk körül a design bútorok és dekorációk között.

Boho háloszobák, amik el fognak varázsolni

boho hálószoba
Forrás:@SIXAT21

Rögtön elsőre jó magasra teszem a lécet: ebben a hálószobában minden benne van, ami boho.

A stílus egyik védjegye a rengeteg zöld: ezalatt a növényeket is értem, nemcsak a dekorációkat. 

És külön kiemelnék a különleges háttámlát is. 

A boho legnagyobb alaptézise: ne hagyd üresen a falakat. Tegyél a falakra nagy méretű printeket, minél jobban töltsd ki a teret, vagy hozzál létre galéria stílusú kiállítást különböző képekből. 

Például az a Frida Kahlo stílusú print jól mutatna a faladon, igaz? 

Természetesen olyan dolgokat is felakaszthat, amelyek nem valódi „képek”, például bonyolult makramé díszeket, vagy vibráló, kézzel készített faliszőnyegeket.

Vagy mit szolnál egy 3D dekorációhoz?

Karton Lajhár | 3d dekoráció
Karton Lajhár | 3d dekoráció
boho hálószoba
Forrás: RESTYLE ART

Találj olyan műalkotásokat vagy képeket, amelyek valamilyen módon megszólítanak téged, és amelyeket szívesen nézegetsz minden nap. Nyugodtan keverd a stílusokat, vagy kérj tőlünk segítséget, összerakjuk neked:)

Eklektikus összevisszaság, mégis tökéletes a harmónia. 

Itt pedig a bohém textilek és textúrák keveredését láthatjuk. 

Nézd csak: növények, a kilim szőnyeg a földön, rattan kiegészítők. 

Egyébként a boho stílus egyik vállfajánál rengeteg bézs, fehér és egyéb világos színt találtok. Ezek általában az ágyneműben, ágytakarókban jelennek meg. 

A boho stílusú hálószobák díszítésekor használjatok természet által ihletett elemeket. Ide tartoznak az olyan anyagok, mint a fa, ágak, pampafű, növények, kender, lenszövet és persze még sok más is! 

Ugye milyen gyönyörű?

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet