Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hozd el a tavaszt a legjobb húsvéti ajándékokkal

Húsvéti ajándék ötletek
Akár a tavasz beköszöntét, akár vallási ünnepként ünneplitek a húsvétot, ez egy igazán örömteli alkalom lesz a családdal való összejövetelre. Idén április 17-én landol a nyuszi a gyerekes háztartásokban, addig már csak pár hetet kell aludni, nekünk ajándékkeresőnek egy kicsit kevesebb időnk van. A mi válogatásunk most csoki mentes húsvéti ajándék ötleteket mutat, (rád bízzuk a csoki mennyiséget, de azért tudod.._)

Hogy elkerüld a találgatást a tökéletes ajándék kiválasztásánál, íme néhány imádnivaló húsvéti ajándék ötlet, amellyel idén megajándékozhatod a gyerekeket, sőt akár az egész családot is.

TAVASZRA VÁR AZ OTTHONUNK IS

Az évszakok váltakozása a lakás/ház dekorációkat is felkavarja kissé, de mi most ennél sokkal nagyobb szabású dolgokra gondolunk.

Mozgás, mozgás, mozgás: ez lehetne a gyerekkor jelszava, ehhez képest az otthon töltött idő óraszámban sokkal nagyobb ( igen a náthás nozikra gondolunk) , mint a szabadlevegőn. Ezért kell új szintre emelni az otthoni mozgást, amihez mutatunk most néhány ötletet:

A MiliLand webshopnál találtunk rá az Activity Kocka – Rámpa Szett – KateHaa – Szivárvány szettre. Ha a gyerekszoba  ( vagy esetleg nappali) mérete megengedi, akkor érdemes kipróbálni a kocka-rámpa szettet. A kocka, rámpa külön is megvásárolható, létrával, mászókával is ízlés szerint egészítető ki.  Nemcsak az energiák levezetésére lesz alkalmas, hiszen a játék során a fejlődik a gyerekek mozgáskoordinációs képességeik, erejük és egyensúlyuk is.

A MyMiniversum Szivárvány hintája a mozgás fejlesztése mellett a fantáziát is megmozgatja. A gyerekek imádni fogják, ahogy egyensúlyozni tudnak rajta, de bármikor bevethető kezdő és haladó hegymászók számára, sőt lehet belőle csúszda, csónak, pihenő, babaágy, bábszínpad, limonádétartó, alagút, ( bizony a gyermeki fantázia határtalan, ha játékról van szó). A szivárvány hinta a nyílt végű játékok csoportjába tartozik, közös játékra ösztönzi a gyerekeket, kiváló tesó kapcsolat építő lehet belőle.

Picit még a gyerekszobában maradva mutatunk nektek egy igazán nyuszis gyerekszoba kiegészítőt, ami persze nyuszi mentes időkben is tökéletesen fog mind funkcionálisan, mind esztétikailag mutatni: a MyMiniversum skandináv gyerekszéke, ami tömörfából és MDF-ből készült. Persze a szemfülesek hamar észreveszik majd, hogy nem csak nyuszi, hanem maci/korona/felhő formában is vannak kisszékek, kinek mi a kedvence:).

Ahogy nő a gyerkőc, úgy nyílik majd ki a szeme a világ történéseire. Ehhez a könyvek lesznek az egyik legjobb társai, az olvasóvá nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. A Minimag oldalán számos könyvajánlót olvashattok, mi most egy helyet szeretnénk mutatni nektek, ahol a könyvek is szuperül fogják magukat érezni.

A MiniSkandiHome Erdő mintájú könyvtartója tökéletes választás lesz a könyvsarok kialakításához. Ha kisebb a gyerkőc, akkor helyet kaphatnak rajta a plüssök is, ha már nagyobb, akkor a kedvenc könyvei, böngészői. Ha már olvasósarok, akkor szükség lesz kényelmes matracra is, igaz? Az Erdei TÜNDÉRes olvasó matrac a maga 120 centiméterével nagyon jól fog mutatni nálatok is. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire jó rajta elfeküdni ( vagy akár a falhoz támasztani) és olvasgatni.

Erdő mintájú könyvtartó
Erdő mintájú könyvtartó
Erdei Tündéres olvasó matrac

Az otthonunk többi helyiségére is gondoltunk a válogatásnál, sőt, arra is, hogy igazán hosszútávra tudjatok ezekkel az ajándékokkal tervezni. A MiliLand kínálatában találtunk rá ezekre a különleges konyhai fellépőkre. A fellépők a montessori elveket követik, segítségével könnyedén részt vehet a gyerkőc a mindennapi tevékenységeidben, miközben maximálisan biztonságban van. A kisasztallá alakítható fellépő ráadásul a közösen eltöltött időhöz is maximálisan hozzájárul, vagy akár az önálló kézműveskedéshez: alakítsátok pár mozdulattal asztallá, és kezdődhet a móka.

 

konyhai fellépő
Kisasztallá alakítható fellépő
Kisasztallá alakítható fellépő

A macis összecsukható konyhai fellépő együtt nőhet a gyermekeddel, hosszú évekig veletek lesz, állítható lépcsőfokának köszönhetően.

Mindkettő fellépőt már 18 hónapostól beépíthetitek a mindennapokba.

Macis összecsukható konyhai fellépő
Macis összecsukható konyhai fellépő
Macis összecsukható konyhai fellépő

A tavasz velejárója, hogy végre érdemes elindulni piacozni, illetve a húsvéti tojásokat is kell valahova tenni, úgyhogy jövünk az alternatív kosarainkkal.

Az egyik a MyMiniversum manócekkere, egy retro hangulatú gurulós kosár, amely akár tároló funkciót is betölthet.  

A kézzel szőtt, természetes rattanból készült kerekes kosár nagy kedvenc lesz: akár kincsek gyűjtögetésére, akár játszótéri eszközök szállításához, akár piacozáshoz készültök.

Amikor épp nincs használatban helyezzétek el a gyerekszobában,  így a tároló funkciót is be tudja majd tölteni.

A másik nagy kedvencünk a letisztult MiniSkandiHome kosár, egy igazi klasszikus darab, piacra, nyaraláshoz, de kincstartónak is tökéletesen beválhat.

Kis fonott kosár, tökéletes a gyerekek húsvéti tojásvadászatához is, rejtsétek el a kertben, vagy akár a lakásban  a rejtegetni valókat, és indulhat a keresés.

Ha már kincsvadászat, akkor nézd meg a letölthető sorozatunkat, van benne egy csomó foglalkoztató,  sőt egy kincskereséshez való kinyomtatható cetli sorozat is:):

Letölthető húsvéti játékok

Ha már szóba került a kirándulás: semmiképp se induljatok el megfelelő mennyiségű folyadék nélkül: kulacs a gyerekeknek  mindig!! legyen nálatok, még a legrövidebb útra is.  Mi a többfunkciós megoldásokat szeretjük, mint például a Planetino Sünis termosza, egy hőtartó kulacs, dupla vákuumszigetelt falakkal, és teljesen mentes BPA-tól, ftalátoktól vagy ólomtól. A skandináv design le se tagadható:).

Plusz öröm, hogy kétféle zárókupakkal is rendelkezik a termosz: van hozzá egy sportkupak, kihajtható szívókával és szívószállal és egy sima, rozsdamentes csavaros tetővel.

A JÁTÉKRÓL SE FELEDKEZZÜNK MEG

A MiniArt virtuális polcairól válogattunk néhány különleges művészi, kreatív játékot, amivel egész biztosan nagy örömet lehet szerezni, kicsi, kicsit nagyobb, és nagyobb gyereknek.

Elsőként egy egér univerzumot mutatunk nektek, csak mert van olyan, amikor tök jó, ha egerek lepik el a lakást.

A holland, több évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozás, a The Mouse Mansion egereit, az EGÉRKASTÉLY lakóit egyedül a MiniArton találjátok meg Magyarországon.

Nemcsak a 4 főszereplőt, hanem a hozzájuk kapható baba/egérházat, a bútorokat, és mini kiegészítőket is.

Mi oda vagyunk az óriás színező poszterekért, ezekből is különleges darabokat találhattok a MiniArton. 

Az óriás színezők akár több napra elegendő mennyiségű elfoglaltságot kínálnak, ráadásul korosztálytól függetlenül, mindenki imádni fogja színezni ( még a hozzátok érkező vendégek is) őket.

miniart orias színező poszterek
Zombis és Dnós színező

Végezetül a lemosható, ideiglenes tetkók világa: Ezek a vegán tetkók egyrészt megacukik, másrészt nyomokban se szennyezik a Földet, teljesen komposztálhatóak. 

Ráadásul tökéletesen lehet vele húsvéti tojásokat dekorálni.

lemosható, ideiglenes tetkók húsvéti tojáson
Lemosható, ideiglenes tetkók
lemosható, ideiglenes tetkók
Lemosható, ideiglenes tetkók

További cikkei

Kategóriák

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet