Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

INSPIRÁLÓ, EGYEDI GYEREKSZOBÁK – AZ INSPIOTÓL

INSPIRÁLÓ, EGYEDI GYEREKSZOBÁK – AZ INSPIOTÓL

Tudjátok, hogy elkötelezett gyerekszoba berendezők vagyunk, számos Minimagos cikk árulkodik erről. Most egy olyan vállalkozást szeretnénk nektek bemutatni, akik megteremtették az elérhető OTTHON varázsát, ugyanakkor tökéletesen egyedi gyerekszoba kialakítását teszik lehetővé: bemutatjuk az INSPIO-t.

A cég tulajdonosai, Slavomíra és Jaroslav fog minket végig kísérni a virtuális céglátogatáson, számos titkot elárulva csak nektek, csak most. 

Mesélnétek nekünk egy kicsit arról, hogyan kezdődött az INSPIO? 

Az INSPIO mögött én, Slavomíra és a férjem Jaroslav állunk, és az egész egy falmatrica ötletével indult, amikor kislányunk, Alexa szobája falának szépítésén ügyködöttem. A folytatás innen szinte mesébe illő volt.

Eleinte csak a legkisebbek szobáiba készültek a dekorációk, de kínálatunk hamar bővült. Ezt követően már nem csak kismamák, apukák látogatták az oldalunkat, hanem olyanok is akik gyorsan, egyszerűen és a lehető legkisebb erőbefektetéssel szerették volna feldobni szobájuk hangulatát.

Ma már 8 országban lehet elérni a termékeinket, így Magyarországon is.

A legfontosabb célkitűzésünk, hogy termékeink segítségével egy lakásból bárki képes legyen OTTHONT varázsolni. Olyan dekorációkat készítünk, amelyek felélénkítenek bármilyen teret, legyen az gyerekszoba, konyha, előszoba, nappali, vagy bármilyen más hely a lakásban.

Falmatrica - Mosómaci
Falmatrica - Mosómaci
Falmatricák - Őzike

Mi alapján állítjátok össze a termék palettát?

A termékeinket úgy állítjuk össze, hogy azok megfelelőek legyenek kicsik és nagyok számára egyaránt. Grafikusaink hétről hétre szebbnél szebb dekorációkkal készülnek.

Az új dekorációinkat a cégünk székhelyén rendszeresen teszteljük.

Mivel termékeink nagy része a gyerekszobák falait díszíti, így ilyenkor a kisebbek segítségét is igénybe vesszük.

Cégünknél több anyuka is dolgozik, így ebből szempontból a bőség zavarával küzdünk.

Legutóbb például a játszószőnyeget tesztelték a kis önkénteseink.

Több anyuka, valamint cégvezetőnk is hazavitt egy darabot, hogy otthon közösen kipróbálják gyermekeikkel. Ilyenkor természetesen oda figyelünk a gyermekek véleményére. A pozitív és negatív „kritikákat“ is azonnal feljegyezzük és ebből kikövetkeztetjük, hogy hogyan lehetne javítani termékünk minőségén.

Falmatricák - Erdei állatkák
Falmatricák - Erdei állatkák
Skandináv stílusú nagy falmatrica szett
Skandináv stílusú nagy falmatrica szett

Mi legyen a gyerekszoba falán?

Valljuk be, ez nem egy egyszerű feladat: amikor még csak várjuk a babánkat, akkor talán a legegyszerűbb, mert egy üres szobát kell kialakítani az ízlésünknek megfelelően. Később a gyerekszoba berendezése alakul a kis tulajdonosának ízléséhez, és a dekorációk is követni fogják ezt az ízlést. Ugyanakkor óriási szerencsénkre, az Inspionál több ezer gyerekszoba dekorációból tudunk válogatni, inspirálódni. Sőt, ha megnézzük a Facebook oldalukat, akkor beküldött fotókat is találunk, amit az elégedett vásárlók osztottak meg.

Hogy megkönnyítsük a választást, megkértük Slavímirát és Jaroslavot, hogy állítsanak össze egy dekorációs bakancslistát nekünk:) 

Újszülettek szobadekorációja

Újszülöttek számára a legnagyobb szeretettel ajánljuk az INSPIO babatábláit.

Ezek a táblák masszív dibond anyagból készülnek, melyek felhelyezhetőek a falra, esetleg a polcra. Eddig minden anyuka meg volt vele elégedve.

A babaköszöntő tábla egy applikáció segítségével akár a kórházi ágyon, nagyon könnyen megtervezhető. A tábla nagyszerű ajándék lehet babalátogatóra is.  Gyönyörű emlék, melyre mindig boldogan fognak tekinteni a szülők.

Tábla kisbabának saját adatokkal
Tábla babának
őzikés tábla
Őzikés tábla

1-3 éves gyerekek szobadekorációja

Ha valami igazán egyedire, és különlegesre vágysz, akkor az INSPIO névre szóló falmatricát fogod választani: igazi mesevilágot teremtenek a kicsik szobájába. A falmatrica szagtalan, környezetbarát valamint PVC mentes, így a gyermekek egészségében nem okoz kárt. Akár többször is visszaszedhető és áthelyezhető, így ha a gyerkőc saját szobát kap, átvihető és felhelyezhető lesz az új „kuckó“ falára.

Az egyik legnépszerűbb minta a macis/szíves falmatrica, amit szinte napi rendszerességgel rendelnek az anyukák a csöppségek szobájába. Ez a termék azért annyira különleges, mert a gyermekek neve is megjelenik a falmatricán, és ettől lesz igazán különleges a gyerekszoba. Számtalan szebbnél szebb fotókat küldenek vissza az elégedett anyukák, így biztosak vagyunk, hogy nektek is tetszeni fog. 

3-6 éves gyerekek szobadekorációja​

Ez a korszak a nagy változások, előrelépések időszaka. A babánk kisgyermek lesz, saját szobát kap, a rácsos ágyat felváltja a saját külön ágy. Az ágy melletti fal azonban hideg, nem tudunk már rácsvédőt tenni. Erre találta ki az INSPIO a falvédő falmatricákat, amit az ágy mögé tudtok felhelyezni, és hőszigetelő tulajdonságaiknak köszönhetően melegen tartják az ágy melletti részt.

Tündéres falvédő az ágyikóhoz
Tündéres falvédő az ágyikóhoz
Falmatrica - Vonatos falvédő
Falmatrica - Vonatos falvédő

A falmatricák mellett ajánljuk INSPIO játszószőnyegeinket is. Óvodás gyerekek számára nagyszerű választás lehet, mivel a játszószőnyeg megannyi motívummal és játékkal van ellátva. Persze a játékon kívül figyeltünk arra is, hogy a gyerkőc játszás közben tanuljon is. A szőnyegen található ABC és társasjáték is, mely segítségével a gyermek még az iskola előtt megismerkedhet a betűk és számok csodálatos birodalmával.

Tündéres kör alakú gyerekszőnyeg
Tündéres kör alakú gyerekszőnyeg
Vonatos kör alakú gyerekszőnyeg
Vonatos kör alakú gyerekszőnyeg

Milyen  távlati terveitek vannak?

E-shopunkat folyamatosan frissítjük különböző játékos feladatlapokkal, kifestőkkel, melyeket a szülők ingyen letölthetnek. Sajnos a mai modern korban az elektronika nagyban befolyásolja a gyerekeket, ezért szeretnénk ösztönözni a szülőket, hogy szabadidejükben rajzoljanak, színezzenek közösen gyermekeikkel.


Természetesen itt sem maradhatott el a puding próbája. A cégünknél dolgozó anyukák még aznap letöltötték a feladatlapokat, ahogyan azok felkerültek a weboldalra. Van egy közös chatcsoportunk, ahová még az este folyamán jobbnál jobb képeket töltöttek fel, hogy milyen jól szórakoznak a gyermekeik színezés közben. Másnap pedig jópofa történeteket meséltek az előző esti közös szórakozásról.  Ez is bizonyíték arra, hogy a televízión és a számítógépen túl is van lehetőség a szórakozásra.

Nézzetek ti is körül az INSPIO oldalán, egészen biztosak vagyunk abban, hogy ti is fogtok találni olyan fali dekorációt, ami illik a lakásotokba, gyerekszobába. 

Ha így történt küld el nekünk, mi volt a kedvenced, vagy a gyerkőc kedvence, és mi készítünk hozzá egy ilyen kreatívot kislányod, kisfiad fotójával, és megosztjuk a Minipiac-Minimag facebook oldalán:

Szerinted mit választott… az INSPIÓTÓL?

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet