Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

RENDEZD ÁT VELÜNK A GYEREKSZOBÁT-MINIMAG ÖTLETBAZÁR

crooocusgyerekszobaminimag

A gyerekszoba update, újrarendezés azért is állandó téma nálunk, mert itt kiélhetem a lakberendezés iránti szenvedélyem: ez az egyetlen olyan helyiség a lakásban, amit nagyobb átrendezés, bontás nélkül tudok teljesen újravarázsolni.

A mostani átrendezés alapötletét az adta, hogy egy vásáron megláttam ezt a gyerekszoba szőnyeget:

és ez egy azonnali szerelem első látásra darab volt: már láttam is a lányom szobájában, aki szerencsére velem volt, egy cuki mosollyal és egy óóóóózással jelezte, hogy igenigenigen, ő is szeretné.

Így kerültem kapcsolatba Zsófival, a Crooocus kitalálójával, ötletgazdájával, és az ő útmutatása és termékei alapján újraterveztük kislányom szobáját.

A Crooocus termékek egyedi darabok, amelyek puha pólófonalból, vagy prémium zsinórfonalból, kézzel készülnek, tudatosan, az újrahasznosítás jegyében.

A legtöbb gyerekszobai kiegészítő megrendelésre készül, így akár a saját egyedi igényeinket is hozzá tudja Zsófi igazítani a Crooocus világához.

Mutatom mi lett nálunk a befutó:

1. Szőnyeg, ahogy fentebb már írtam, a szőnyeg első látásra megtetszett, így a Macis szőnyeg, méghozzá a rózsaszín jött velünk haza a vásárról. 5 méretben készülnek a szőnyegek (90-15 cm közötti átmérőkkel), és szürke, menta, rózsa, kék, vanília színek közül tudtok választani a webshopban. Ha valaki nem tartozik a mackó fanok közé, akkor választhat más mintával is: csillag, kör, stb.

Egy igazán különleges szőnyeg a gyerekszobába

 

2. Állatos kosarak : praktikus tárolók, 15-20-25 centiméteres átmérővel készülnek, ebbe kerültek a különböző hajgumik, csattok (gondolhatjátok mennyi van:). Maci, róka, koala, láma, őzike mintákban érhetőek el, nem is kérdés gondolom, hogy melyik érkezett meg hozzánk: persze, hogy a láma.

 

3. Zsepitartó, koalás tartót választottunk. Mivel valaki mindig náthás a gyerekek közül, és persze az egész lakásban mindenhol zsebkendők hevernek, így nagyon megörültem Crooocus zsepitartónak, végre rendezett körülmények lesznek zsepi fronton is nálunk.

Most képzeld el, hogy a kézzel horgolt, környezetbarát textúrájú állatos zsepitartót használjátok. Tedd játékossá ezt a pillanatot számára!

 

4. A dekoráció egyik nagyon fontos része a falak díszítése (mielőtt még ismeretlen zenekarok plakátjaival lenne tele). Az Álomfogó, hasonlóan az összes Crooocus gyerekszoba kiegészítőhöz, prémium minőség, újrahasznosított fonalból készül. Zsófi kézzel csomózza őket, hogy egész biztosan tartósak legyenek. Nagyon jól mutatnak a falon, annyira, hogy a hálószobánkba is készül majd egy.

 

5. Óriás skandi kosár: A kismillió plüssjáték – amelyek közül a kitüntettek együtt aludhatnak a királylánnyalJ- tartója lett ez az óriási,  30 centiméter magas és 45 centiméter az átmérőjű kosár. Szürke színt választottunk, de menta, fehér, rózsa, kék, okker és lazac színben is elérhető. Pólófonalból vagy prémium minőségű zsinórfonalból lehet választani, a tartósság a kézzel készült technikának köszönhető.

Válaszd meg te, hogy milyen színű legyen az egyedi, kézzel készült, letisztult óriás kosarad.

 

Az átalakítás után igazán szemre való lett a kislányom szobája, skandináv hangulat, vidám minták, jó érzés belépni hozzá. A képek alapján szerintem mindannyian érezzük, hogy ebben a műhelyben csupa olyasmi készül, ami igazán szívből, lélekből jön.

Crooocus termékeit online itt https://www.facebook.com/crooocus/ és itt https://crooocus.hu/ tudjátok megnézni.

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet