Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Tárolási kisokos gyerekszobához

Tárolási kisokos gyerekszobához

Mutatjuk a kedvenc design és praktikus gyerekszoba tárolóinkat.

Gyereket vállalni hihetetlen nagy boldogság, szórakoztató dolog, és végső soron igencsak rendetlen is. Mármint, nem a gyerek, hanem az a miliő, majd, ami körülveszi őt, téged, és úgy egyáltalán az egész lakást.

Egyszer csak azt veszed észre, hogy a padlót játékok borítják, sőt még a nappali és a konyha padlóját is. Őszinte leszek, a rendetlenség hozzátartozik ahhoz, hogy szabadjára engedjük a gyerekek fantáziáját. Fontos, hogy teret adjunk nekik a játékra, a felfedezésre és a tanulásra.

De, ha már nagyon zavar, akkor itt az ideje a változásnak, és annak, hogy megfelelő tárolókat alakíts ki mind a gyerekszobában, mind lakás szerte. ( na meg a tárgyak számának a leredukálása is elérkezett, elvégre, minek a csörgőből 4 féle?)

Mielőtt megmutatnánk a legmenőbb tárolókat néhány pontban szedjük össze, hogyan is lehet ezt jól csinálni:

Mi a te álmod a gyerekszobával kapcsolatban?

Igen, álmodozz egy kicsit. Tudom, hogy ez egy kicsit ellentmondásosnak tűnik, de valójában nem. Már alig várod, hogy azonnal beugorj, és máris megszabadulj a rendetlenségtől, de tudod, miért is akarod ezt olyan lelkesen? Szeretnél egy teret, ahol játszani lehet? Vagy olvasó kuckót szeretnél kialakítani? Vagy túl kicsi a tér? Ezeket gondold át, mielőtt belevágnál a nagy rendszerezésbe.

Dőlj hátra egy pillanatra, és álmodozz arról, mit kezdenél egy tökéletesen berendezett gyerekszobával.

Könnyű elvárni a tökéletességet, de vajon megéri-e? Inkább tűzz ki rövidebb, könnyebben megvalósítható feladatokat, tárolási célokat, mint azt, hogy egy „tökéletes insta” gyerekszobátok legyen.

Ez nem egy verseny, ez a ti életetek, és az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat.

EGY BIZTOS, REMEK MUNKÁT VÉGZEL

Koncentrálj a fejlődésre, ne a tökéletességre, és meg fogsz lepődni azon, hogy mekkora fejlődést érhetsz el, ha apró, következetes lépéseket teszel álmaid felé.

ÉS MOST JÖJJENEK A TÁROLÓ ÖTLETEK

Rácsos tárolók

Rácsos tárolók

Az Aykasa a praktikus, többfunkciós tárolóládák márkája. A különböző színek és méretek lehetőséget adnak a jó, funkcionális tárolásra. Ha nem használjátok őket, könnyen összecsukhatók, így kevesebb helyet foglalnak el.

A ládák nagyon menőek és ideálisak a tárolásra! Ráadásul nem csak a gyerekszobában mutatnak jól!!

Nem kell kompromisszumot kötnöd a gyerekjátékokkal kapcsolatban, egyszerűen csak keress egy szuper tárolót, valamint egy formás padot vagy kis polcot, ahova leteheted, és máris menő helyet biztosíthatsz a (feleslegesnek tűnő) bigyóknak vagy fajátékoknak, netán figuráknak, anélkül, hogy fel kellene áldoznod őket. Ezek az Aykasa ládák okkal a kedvencek – könnyen újrahasznosíthatók, rengeteg színben és méretben kaphatók, nézzetek be a MyMiniversumhoz, és válogassatok kedvetekre.

Rácsos tárolók

LEGO POLCOK

lego polcok

A klasszikus bütykök miatt már messziről beazonosíthatóak lesznek a LEGO® home polcai.

Egy igazi kortalan márka, teljesen mindegy, hogy hova helyezed, melyik szobába, nemcsak funkcionálisan fog tökéletesen illeszkedni, hanem design-ban is.

Egy soros, és magas elemek közül tudtok válogatni a MyMiversumnál, de siessetek, mert nagyon fogyóban van a készlet😊. Kiválóan alkalmas könyvek, figurák, képek tárolására.

MINDENT BELE ZSÁK

playgo tároló

Ha már Lego: meg van az a pillanat, amikor bemész a gyerek szobájába és zokniban ( ne adj isten mezítláb) rálépsz egy LEGO darabra? Pokoli, még elgondolni is, már fáj a lábam..

A Yogoplay-nél kapható Play&GO játéktároló zsákok mindent elnyelnek.

Kortól és játékoktól függetlenül mindenkinél nyerő ez a tároló, amit ráadásul játszószőnyegként is funkcionál:

A Play&Go tárolók egy nagyon egyszerű, már már alaptézisen működnek: rendet rakni mindenki utál ( én egy kicsit mindenkinél jobban), ezért egyszerűsíti a rendrakást:  dobj be mindent a tárolóba, húzd össze, és tedd félre, vagy  akaszd fel valahova, következő játéknál már csak ki kell nyitni a zsák száját.

Imádod te is ezt az ötletet?

140 cm az átmérője ( van kisebb is), és, megszámoltam:35 féle mintából lehet választani ( csak figyelni kell, hogy miből van készleten), van olyan, amit kifejezetten kinti használatra terveztek, például a homokozó játékoknak.

playgo tároló

Vannak még ötleteink nézd meg további cikkeinket a témában:

TÁROLÁS FELSŐFOKON- szakértői percek a Minimagon

 

További cikkei

Kategóriák

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet