Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

TOP 5 IKEA HACK GYEREKSZOBÁBA

5 ikea hack gyerekszobába
Az egyik legjobb dolog, ami történhetett velünk az a svéd formatervezés fellegvára az IKEA. De mi van akkor, ha nem találsz kedvedre való mintát, és szeretnél valami egyedit kihozni, mondjuk egy IKEA FELLÉPŐBŐL? Ha esetleg nincs most meg a saját ötlet az IKEA HACK- hez, semmi gond, a Minimag szerkesztőinek sincs, viszont rendelkezésünkre áll néhány igazán belevaló, ütős hack, amit most neked is megmutatunk.

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A LEGJOBB IKEA GYEREKSZOBA HACKEKET

IKEA ÜLŐKE FLISAT HACK

IKEA FLISAT ülőke hack, bár, ahogy a kitaláló írja, ez nem is hack, hanem inkább egy upgradelt verziója az ülőkének. A natur, letisztult dizájn szinte kelleti magát egy új ütős upgrade-ért, mint például a projectkid bloggerének állatos átalakítása.

IKEA FELLÉPŐ HACK

IKEA BEKVAM fellépő hack, egy igazi túlélő eszköz azoknak ( kinek nem) akiknek a gyerekei ragaszkodó kisgyermekük van, mármint anyamatricák. Az is lehet egyébként, hogy ez a létező legjobb IKEA HACK. Praktikus, költség kímélő, és egyszerű az elkészítése happygreylucky bloggere szerint, és miért ne hinnénk el neki?

IKEA DUKTIG KONYHA hack

Duktig konyha elegáns kivitelben. Van az úgy néha, hogy a gyerekek folyton azzal nyúzzák a férjemet, hogy alakítsuk már át a konyhát, csak kérlelik, kérlelik… ja várjunk, ez én vagyok igazából, nem is ők. De, ha már nekem nem lehet, metrócsempés, csodás barna pultos, aranyozott csapos konyhám, legalább a gyerekeimnek legyen 🙂 . A babiekinsmag oldalán találtunk rá erre a Duktig konyha hackre. Ha készen lesz, talán hagyom a gyerekeket is játszani vele.

2023-as kiegészítés és újabb IKEA Hackek:

IKEA Duktig konyha hack
Forrás:daintydressdiaries

Itt az idő a színezésnek, jobban mondva az átszínezésnek: hagyd, hogy kislányod saját stílusához illő konyhát üzemeltessen, elvégre a tiéd is olyan, amilyennek te szeretted volna:). 

Keressetek egy fényes, cukorka rózsaszín festék spray-t vigyétek ki egy elkülőnített részre, és hajrá. 

A teljes leírást daintydressdiaries oldalán találjátok meg. 

IKEA Duktig konyha hack
Forrás:grayhousestudio

Ez már egy fekete öves átalakítása, hackelése az IKEA Duktig konyhájának, kér valaki egy kis capuccinot?

Leírása a grayhousestudio oldalán található. 

IKEA Duktig konyha hack
Forrás: gaensebluemchensonnenschein

Mi lenne, ha egy pop-up zöldséges bolt is lenne egyúttal ez a konyha?

Segítséget itt találtok hozzá. 

ikea kura ágy hack, átalakítás

Mindenki kedvenc KURA ágya is kapott egy szerintünk fenomenális hacket: egy fából készült tető, amivel emeletes tündérházikóvá változott az ágy. Az IKEAHACK oldalán találtunk rá, teljes dokumentációval, hogyan is kell ezt elkészíteni

Egyébként ez az az ágy, amit kb a legtöbbször alakítanák át a szülők. 

Például:

Ikea lack asztalból Lego tároló

Az IKEA és a Lego egyébként is nagyon közeli kapcsolatban állnak, de ezzel a LACK asztal hackkel különösen. Nem csak, hogy elrakni tudjuk így a szanaszét heverő Lego darabkákat, ( amibe tök jól bele lehet lépni éjjel) , hanem kiváló játék asztal is lett így belőle centsationalstyle tolmácsolásában.

Tudtad?

Nem elég, hogy saját bútorgyára, étterme van az IKEA-nak, 2012-től sört is főznek, tehát van egy saját sörfőzdéjük is. Hány nagyáruház mondhatja el ezt magáról? 

Top 3 IKEA Hack a TROFAST tároló egységekkel a gyerekszobába

1, Emeletes ágy

Minden gyerek emeletes ágyra vágyik nem?  Ehhez csak két termékre lesz szükséged. A KURA megfordítható ágyra és a TROFAST lépcsőzetes tárolóra. Amiben  a tároló egyszerre két funkciót is ellát, mint a játékok tárolása és az ágyhoz vezető út. Még egy korlátra lesz szükségetek és kész is a tökéletes emeletes ágy, amelynek az alsó része tökéletes játszós kuckó lehet.

ikea kura hack
prettyinprintart

2, Íróasztal

Egy igazán könnyű és gyors projekt, amivel íróasztalt varázsolhatunk a gyerekszobába. Csak egy TROFAST tárolóra és LAGKAPTEN asztallapra lesz szükséged. 

3, Játékasztal

Igen praktikusak a  Trofast játékasztalok és elkészíteni még könnyebb őket, két változatot is mutatunk neked, az első az amikor az egészet körbe tudja járni a gyerek. Ilyenkor két darab TROFAST tároló egységre van szükség, amit a háttal össze fordítunk és így kapunk egy asztalt tárolókkal. A másodiknál egy tárolóegységre és egy asztallapra lesz szükség, így a fal mentén is kialakítottunk egy játszós részt. 

Úgy érzed ez nem elég?

Ha igen, akkor nézd meg a cikkünk folytatását is itt:

TOP 5 IKEA HACK GYEREKSZOBÁBA 2. rész

Bordás Andrea

Bordás Andrea

Minimag főszerkesztő

Gyerekszoba

Népszerű cikkek

FÓKUSZBAN

DOBOZ ÉS LEGO​

További cikkei

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet