Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

SKANDÍNÁV DIZÁJN GYEREKMÓDRA

fajatekokvinimiminimag

Amióta gyerekeim vannak, olyan néha mintha a második gyerekkoromat élném. Főleg, ha játék vásárlásra kerül a sor, akkor aztán teljesen elhatalmasodik rajtam a „gyerekség” érzete.

Pont ez az érzés kapott el, amikor találkoztam a JaBaDaBaDo skandináv gyerek márkával, egy nagyon szerethető skandináv márka, ami ötvözi a szórakoztatást az egyedi dizájnnal.

A Minimag legújabb válogatásában olyan fa dizájn játékokat mutatunk, amiket a svéd házaspár által alapított formatervező cég, a JaBaDaBaDo készített. Termékeik nemcsak kiváló minőségűek, hanem támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és képzelőerejét, hogy a varázslat soha ne érjen véget, és minden kis mágus boldog legyen a JaBaDaBaDo világában.

1.Eljött az esti mozizás ideje, mindenki készen áll a popcorn szállítmány fogadására? Ezzel a pattogatott kukorica készítővel garantáltan a legmenőbb popcorn árus lesz a gyermekünk széles –e világon.

A popcorn készítő fából készült, 20 darab apró szövet pattogatott kukoricával és kis dobozkákkal együtt kapható.

 

 

2. Ha a nagy ropogtatásban megszomjazna bárki a családból, akkor íme egy korhatár nélkül használható fa Smoothie készítő készlet. A fából készült játék gyümölcsöket kettévágva már kezdődhet is az egészséges életmód megalapozása.

 

3. A parti soha nem ér véget, de kellene hozzá valami kis zene, igaz? Az igazi gitárhoz megszólalásig hasonlító játék fa gitár hat különböző, hangolható húrral van felszerelve, így a boci, boci tarkát egész biztosan el fogja tudni rajta játszani szemünk fénye.

4. Egy kicsit elmozdulva a hétköznapi élet felé: a fa autó szerviz az egyik legcukibb játék szett a termék palettán, egyszerű, letisztult játék formák: benzinkút és játék szerviz várja a megüresedett benzintankokat, vagy éppen a szerelésre váró kis autókat. Természetesen itt is a fő alapanyag a fa, kiegészítve egy kevés fémmel, és még kevesebb műanyaggal.

vezesd a kisautót a benzinkúthoz, töltsd fel a tankját, majd irány a szervíz.

 

5. Ha véget ért a játék, jöhet az elpakolás…Ami lehet, hogy nem éppen a kedvenc elfoglaltságok egyike, de az elegáns fa játéktárolóba (ami akár a gyerekszoba dísze is lehet) egész biztos belefér a kedvenc játékok egyike, és már húzhatja is maga után a gyerkőc (máris nem elpakolásról beszélünk, hanem egy új játékról, igaz:) ?

 

6. A végére hagytuk a „legfinomabb” játékot: egy fából készült csokoládé tortát, hat szeletest, 3 habcsókost. Hogy könnyen elkészíthető legyen, a kis szakácsmesterek kapnak hozzá tortalapátot és habzsákot, na meg egy szép tálat hozzá. A tortaszeletek tépőzárral szétszedhetőek, így könnyen szeletelhetőek.

Ez a finom, fából készült csokoládétorta hat nagy szeletből áll, 3 kiszedhető habcsókkal a tetején.

 

Ha tovább szemezgetnétek a csodás fa játékokból, akkor irány a Vinisroom . 

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet