Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Sárga a legmegosztóbb szín lenne??? | Anyaként is stílusosan | MomChic

Anyaként is stílusosan
A színtanácsadások elején mindig kitérünk a meglévő, gardróbban lapuló ruhákra, eddigi tapasztalataim szerint (és saját példám is ezt igazolja), a sárga szín nem tartozik a fő kedvencek közé. Mi lehet ennek az oka? Miért félünk a kirobbanó sárga árnyalatoktól? Nyáron könnyebben választjuk, mint télen? Tényleg sápaszt?
pantone sárga
Forrás: Pinterest
A sárga szín emlékeztet minket a legjobban a napfényre, meleget, lelkesedést, életet adó erőt sugároz felénk. A nyári szezon legvidámabb színe a sárga, melynek a legenergikusabb, legvibrálóbb árnyalatai is felkerültek az idei palettára.

Miért félünk a sárgától?

Sokan tartanak erőteljes tónusaitól, mert könnyen uralkodóvá válnak a szettekben – így fennáll a harsányság veszélye -, pedig kismértékben adagolva, igazán frissé teszik a megjelenést. A sárgától való vonakodás másik oka lehet, hogy városi legendák szerint a szőke hajhoz nem lehet jól sárgát társítani, pedig csupán a megfelelő árnyalaton múlik a választás.
Sárga színtipusonként
Forrás: #yourbeautycoach
Arcunk közelébe helyezve az anyagokat ugyanis bizonyos árnyalatok sápasztó hatásúak lehetnek, míg bizonyos sárga árnyalat azonnal felélénkíthet bennünket, ehhez nyújt segítséget színtípusunk ismerete. A próbafülkében vagy otthon is tesztelhetjük magunkon egymás után a különböző sárgákat, biztos vagyok benne, hogy látványos lesz a különbség.
Sárga színtipusonként
Forrás:#yourbeautycoach montázs
Tél típus: élénk, hideg citrom Ősz típus: mustársárga Tavasz típus: napsárga Nyár típus: pasztell, hideg vanília A színek már önmagukban rendelkeznek varázserővel, ugyanis köztudottan hatásuk van az emberek hangulatára. A színszimbolika szerint a sárga a fényesség és a boldogság színe. Ezért, ha magadra öltöd, nem csak a saját, hanem mások kedvére is pozitív és élénkítő hatással lehet, a sárga a játékos, vidám, energikus lényed erősíti fel. Ha még csak próbálgatod, kóstolgatod a szín által kínált lehetőségeket, finoman, visszafogottan csöpögtess belőle egy keveset az öltözékedbe néhány ékszerrel, övvel, cipővel, vagy mintázattal. Kombináld nyugodtan neutrális színekkel: fehérrel, szürkével, sötétkékkel, feketével, bézzsel, így visszafogottabb hatást érhetsz el. A bátrabbak a palettájukról választhatnak párt a sárgájukhoz (pink, kék, türkiz, zöld, narancs, piros), garantált a vidám harmónia.  
sárga szín ruha montázs
Forrás Pinterest #yourbeautycoach montázs
sárga szín ruha montázs
Forrás Pinterest #yourbeautycoach montázs
Strapless Dress

A SZERZŐ

Szalai Szilvi
Szalai Szilvia 
Beauty Coach 
 
Két gyerkőc Anyukája, ex-HR tanácsadó, harmónia nagykövet.
 
A Beauty Coach mindent magában foglal, ami én vagyok: tanácsadó, mentor, sminkes, színtanácsadó és egy kicsit pszichológus.
 
Nagyon szeretem átadni a tudást, felemelni másokat, megmutatni a Nőknek, hogy mennyire értékesek és gyönyörűek a természetes színeikkel.
 
Oktatásaimat, sminkjeimet éppen ezért sok beszélgetés jellemzi.
 
Vendégeim megismerése, igényeinek és céljainak feltérképezése segít abban, hogy maximálisan személyre szabott lehessen egy-egy tanácsadás vagy épp az adott kapszula smink szett.
És ahol megtalálsz: Insta oldalam

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet