fbpx

Különleges táskák rád szabva | HUSEW

különleges táskák rád szabva minimag husew
Táska választás anyaság előtt és után két totál különböző dolog. Az „előtt” időszakban a praktikumot felülírta a dizájn, a külső, míg az „után” időszakban a praktikum mindent is felülír.

DE MI LENNE, HA MÉGSEM ÍGY LENNE? vagyis olyan táskát találnánk, ami egyesíti a fenti két dolgot, azaz állati jól néz ki, és minden belefér.

MI AZ A MINDEN?

Egy átlagos, gyerekkel töltött délelőtt, délután, korosztálytól függően, minimum 8  maximum végtelen olyan dolog elhelyezést jelenti, amire a gyerekek előtti időszakban soha nem gondoltunk volna. Cumi, cumitartó, pelenka ( mosható, v eldobható), popsitörlő, étel adagoló, cumisüveg, később rágcsa, kulacs, tízórai/uzsonna, és így tovább, vérmérséklettől és vásárlási szokásoktól függően csökkenhet vagy emelkedhet a tárgyak száma. És a saját dolgainkról még szót se ejtettünk.

Ennyi mindenhez, és persze, ahhoz, hogy a kezeink szabadak legyenek, a legpraktikusabb megoldás a hátizsák, és egyben a legnehezebben beszerezhető táska is. Mármint, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy stílusos is legyen. Nekem alsó hangon is fél évbe telt, amíg megtaláltam a megfelelő darabot.

A TÖKÉLETES TÁSKA ROHANÓ/ ÉS NEM ROHANÓ ANYÁKNAK

lavie husew táska minimag
A fotó a ZOÉ SHOWROOMban készült*

Nemrégiben részt vettem kedvenc showroomunk a ZOÉ Shopping Night elnevezésű dizájn vásárán, ahol megismerkedtem Sztanyó Brigivel, a HUSEW márka alapítójával.

Brigi két kis gyerek anyukájaként, és a  táskák ( és cipők) igaz hívőjeként, maximálisan tudja mire gondolunk, akkor, amikor a dizájnt és a praktikumot szeretnénk egy táskában, egyszerre látni.

husew brigi minimag
Sztanyó Brigitta / /FOTÓ:Baglyosfotó

„Olyanra vágytam, amit több féleképpen is hordhatok. Szerintem mindenki ismeri azt az érzést induláskor, amikor csak a legszükségesebb dolgokat dobálja be a táskába, és már rohan is. Aztán haza felé menet egy jól kitömött táskával, szatyrokkal megpakolva ér haza. Ekkor döntöttem el, hogy olyan táskát szeretnék készíteni, ami ezeket a szempontokat is figyelembe veszi. Olyat, amit a saját igényeimhez tudok igazítani a nap bármely szakaszában. Legyen az reggel vagy este.”

Sztanyó Brigi / HUSEW

A Husew roll-up táskákat, ha nem találunk a készleten, akkor „saját magunk” is megtervezhetjük, Brigivel egyeztetve, milyen színű és fajtájú anyagokból szeretnénk a táskánkat.

HUSEW FRAME /FOTÓ:Baglyosfotó

A FRAME táskák alja műbőrrel van bevonva, belseje cipzáras, két kis zsebbel. A felső részt kérhetjük bútorszövet, műbőr, cordurra anyagokból.  Választhatunk variálható hevedert, vagy éppen fixen rögzítettet, ha az kényelmesebb, és kérhetjük párnázott vállpántokkal.

pocket husew taska minimag
HUSEW POCKET/ FOTÓ: Baglyosfotó

A POCKET táskák, igazi, mindent (is) elnyelő típusú roll-up táskák, nagyméretű külső zsebbel. Belseje cipzáras, két kis zsebbel, variálható hevedert, vagy fixen rögzítettet választhattok hozzá. Elegáns műbőrrel készült az alsó része, a felső részt bútorszövet, cordurra, műbőr anyagokból te választhatod ki.

HUSEW LAVIE /FOTÓ: Baglyosfotó

 Ha kisebb útra indulsz, vagy éppen gyerek nélkül, és ellenállhatatlanul vonzódsz a gymbag formájú táskák iránt akkor Brigi neked találta kis a LAVIE kollekciót. Végre egy gymbag, ami nem vékony zsinórral rendelkezik, hanem rendes hevederpánttal, ami ráadásul állítható is.  Anyagát ti választhatjátok ki, bútorkárpit, műbőr, pamutvászon mintákból válogatva.

TÁSKA SZERELMESEKNEK MUST HAVE OLDAL

 

* 1 FOTÓN LÁTHATÓ:.
Helyszín: ZOÉ Fashion&Beauty&More
Smink: Kardos Makeup
Köröm: Tia Nails
Modell: Nizsy
Blézer: Charmina
Nyaklánc, gyűrű: MARSCHA
Míder: Liliarm Project
Táska: HUSEW
 Fotózta: Lehóczki Balázs/lehoczkib
 

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)