fbpx

MENŐ JÁTÉKOK A NAGYVILÁGBÓL-JÁTÉK DIZÁJN

06-kind-mit-rutschauto-gl

Elképesztő mennyire szuper dizájn játékok születtek a nagyvilágban, és a legtöbbről szinte nem is hallunk, nem jut el hozzánk a híre.  De ez csak eddig volt így, mostantól rajta leszünk, hogy ti, kedves Minimag olvasók, is megismerkedjetek a legmenőbb játékokkal szerte a nagyvilágból.

A magyar játékokat összegűjtöttük a Minipiacra, ott érdemes körülnézni, ha szeretnél közel kerülni a legmenőbb magyar gyerekboltok kínálatához, naponta frissítjük az oldalt. Egy ideje már anyukáknak szóló termékekkel is kiegészült, így ha esetleg vágynátok valamire, ami nem mindennapi, nem jön szembe veletek az utcán, vagy éppen kényeztető, akkor irány a MINIPIAC.

Világkörüli utunk első állomása Németország lesz. Néha a jó ötletek csak az utcán fekszenek, csak az a kérdés, hogy a mi szemünk meglátja-e a bennük rejlő lehetőséget.  A PHIM autók ötletét egy utcán heverő kartondoboz adta,és Philip Muller, a tervező meglátta a dobozban az autót.

A Phim autó készleteivel a gyerekek szüleikkel együtt felfedezhetik és tapasztalhatják meg az építkezést, a kézműves munkában rejlő élményt és  magát a játék örömét.

Az elején a „csináld magad” közös tapasztalása történik: a gyerekeknek nem adnak kész játékot, inkább aktívan megtapasztalhatják annak létrehozását, majd kreatív módon folytathatják az összeállított csúszós autóskészlet tervezését. Ők lehetnek az alkotók, vagy a segítők:  a kicsomagolásban és a csavarozásban, az alkotóelemek lelkesen történő átadásában és a szerelésben- ez nem csak elősegíti a kreativitást és megteremti a kezdeti megértést az építésről, de mindenekelőtt nagyon szórakoztató!

A következő körben már nincs korlátozás: csak a gyermeki fantázia szabhat határt.  A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a csúszós autós készletek tartósak és szinte mindenki számára szórakoztatóak – és ezeket bármikor át is tervezheti a tulajdonosa. Kézzel összeszerelve és az egyéni ízlés szerint tervezve, minden csúszókocka egyedi – olyan jellegzetes és egyedi, mint maguk a gyerekek.

A tervezők számára rendkívül fontos a fenntarthatóság, a környezetvédelem: sok természetes faanyag, néhány acél és nagyon kevés műanyag található a készletekben. Az összes alkatrész javítható vagy cserélhető, és szükség esetén könnyen elválasztható egymástól. A csomagolás újrahasznosítható hullámkartonból, selyemcsomagolásból és újrahasznosított papírból készülnek.

A gyártás során is figyelnek a fenntarthatóságra: az elemek Németországban készülnek, helyi műhelyekben.

A terméket kizárólag Németországban lehet megvásárolni, méghozzá itt: PHIM

Képek forrása: PHIM

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)