fbpx

NINCS HÚSVÉT NYUSZI NÉLKÜL-MINIMAG NYÚL KÖRKÉP

mailegkitchenall4_6063d275-a19b-4c3e-8b04-818c9204ad45_1024x1024

Amióta a Minipiac megnyitotta virtuális kapuit (tudjátok a legmenőbb gyerek/anya boltok gyűjtő oldala) azóta olthatatlan szerelembe estem a Maileg márka játékaival, kiegészítőivel.

Ha bármilyen kontextusban felmerül egy nyuszi, akkor elsőként egész biztosan a Maileg, kissé nyújtott pofijú, hosszú lábú nyuszi babái jutnak eszembe.

DE MIRE IS GONDOLUNK?

A Maileg (ejtsd:Májleg) egy bájos dán tervezésű játékmárka,  mely kéz közelbe hozzá a művészi igényességgel készült játékokat, folyamatosan inspirálva a gyermeki fantáziát. A márkát 1999-ben alapította Dorthe Mailil, aki jelenleg is a társtulajdonosa és a kreatív igazgatója a cégnek. Számos díjat és kitüntetést nyertek mind a játékért, mind azokért az illusztrációkért, amelyek a világ számos részén megjelentek könyvekben, magazinokban. Ha esetleg a dániai Heringben jártok, bárhol találkozhattok Dorthe-val, ő az a szép szőke nő, vázlatfüzettel a kezében :), ami nélkül sosem mozdul ki.

Magyarországon a legnagyobb Maileg választékot a SKANDITREND webshopjában találjuk.

MOST MÁR JÖNNEK A NYUSZIK

Jenny 53 centiméter hosszú, és a jövő híres balerinája. Kék tüllös ruhájában, puha mellényében épp csak kiszaladt a próbáról, hogy megdobogtassa egy kicsit nyuszi imádó szívünket.

 

Varázslatos kék balerinaruhás és kék mellényes nyúl lány a híres Maileg mesebirodalomból.

 

Benny nyúlfiú, szerintem Jenny legjobb barátja, ő az egyik legmagasabb Maileg nyúl: 63 cm. Ő a környék legvagányabb nyuszi fiúja, de a szíve aranyból van: épített már ágyat az egércsaládnak is, amikor épp szorult helyzetben voltak.

 

Nyúl Benny, kertésznadrágos fiú maxi 63cm

 

Elli a barna szőrű nyuszik családjából érkezett, édes virágmintás ruhácskában.  23 cm magas, de még növésben van J . Utazni szeretne, eljutni a világ legszebb, legérdekesebb helyeire. Megértjük, mi is mennénk.. (nem most, most #maradjitthon van).

 

 

Ellie-nek nagy álmai vannak. Imád utazni. Terve, hogy beutazza a Földet! El szeretne jutni minden országba. Felkeresni az ottani nyúlcsaládokat. Megismerni az ottanni szokásokat. Szeretnél vele tartani?

A nyuszikhoz találunk ruhákat, bútorokat, kiegészítőket, még reggeliző szettet is, tökéletes mese birodalmat tud a gyermekünk, és a gyermek lelkű jómagunk felépíteni.

Nyuszi nélkül nincs Húsvét ez igaz, de csoki nélkül se nagyon. Én nagyon reménykedem, hogy rám is gondol idén a nyuszi, és hoz nekem valami finomságot, mert nagyon rám fér J . Persze csak módjával…

A finom, apró csokik tárolására porcelán bonbonier nyuszi vár ránk, vagy, ha esetleg féltek a törékenységtől, akkor húsvéti tasakokba is hozhatja a nyuszi a csokit. Nálunk már egy ideje tojást tojik a nyuszi, a fém menta tojás doboz tökéletes méretű az apróbb csokiknak.

 

 

Bízzunk benne, hogy találtatok kedvetekre való nyuszit, ha nem akkor nézzetek körül a Skanditrend virtuális polcain, nehéz lesz ellenállni.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket