fbpx

SZUPERHŐSÖK ZAPINÁL- Minimag gyerekdivat kitekintő

zapiszuperhos

Szuperhős kollekció gyerekeknek

Amióta mélyebben belelátunk a babaszektorba, igyekszünk figyelni és támogatni a magyar dizájnereket, akik azon dolgoznak, hogy minél praktikusabb, szebb terméket tervezzenek és készítsenek a kisbabáknak. A számtalan megismert márka közül, most szeretnénk bemutatni nektek a ZAPIt.

A ZAPIban az a legjobb, hogy mindig a legmagasabb színvonalat képviseli: a babatermékek kizárólag minőségi OEKO-TEX pamutból készülnek, minden egyes darab kézzel varrott, egészen különleges mintákat is találunk a babafészkek, takarók, és kisruhák világában.

A tulajdonos, Anita folyamatosan keresi a megújulást, újabb és újabb karakterekhez tervez kollekciókat, ezek közül is kiemelkedik a SZUPERHŐSös, amit pont a jelenlegi helyzet isnpirált. Anita maga is két gyermekes Édesanya, így mindenen átment, amin most Ti is. A bezártság sokunkat megviselt, így szeretett volna olyat adni Nekünk, amely rávilágít arra, hogy mindannyian hősök vagyunk, méghozzá szuperhősök

Neked ki a szuperhősöd?

Kattints a képre, töltsd le ezt a mintát, nyomtasd ki, és add oda annak, akiről úgy érzed megérdemli!

ISMERKEDJÜNK MEG A SZUPERHŐSÖKKEL

A SZUPERHŐS kollekció első tagja Borisz, a medve, kizárólag a ZAPInál találkozhattok vele, teljesen egyedi tervezésű mackó.

Szuperhős képessége: Segíti a gyermekeket „láthatatlanná tenni”, de csak akkor, ha Ők azt kérik Tőle.
Története: Réges-régen, amikor még a kisgyermekek Kojak nyalókával a szájukban futkároztak az utcákon, feltűnt egy bozontos maci. Sok gyermeksírást hallott a játszótéren, ezért hazament, és a házikójában kifejlesztett egy új, varázslatos italt, amelynek a receptjét csak Ő ismerhette.
A mágikus ital elfogyasztásával Borisz szuperhős lett! Bárkit láthatatlanná tudott tenni. Így, amikor a kisgyermek sírást meghallotta, odarepült a kisfiukhoz, és a kislányokhoz, hogy megvigasztalja Őket. Varázsköpenyével beburkolta a picinyeket, és amíg Borisz maci Velük volt, láthatatlanná váltak! Így már nem féltek többé, és ha szomorkodtak, Ő vígaszt nyújtott Nekik…

 

Borisszal takarókon, babaszoba kiegészítőkön talákozhatunk, de hamarosan érkeznek az új bodyk, felsők, női egyberészes ruhák. Az egészben az a legjobb, hogy a teljes család össze tudja hangolni a ruházatát. Kérd Anya-lánya szettben az új terméket, és tűnjetek ki a tömegből.

Sőt: vászonzsákban is elérhető lesz Borisz, így akár a babánk bodyjával is össze tudjuk majd kombinálni.

 

A szuperhős kollekció másik új mintája, amit ezen a takarón is láttok : sok jó szuperhős kis helyen is elfér 🤣.

Keresd ZAPI oldalát a Facebookon.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)