fbpx

VILÁGÍTÓ GYEREK PÓLÓ | MINIMAG KITEKINTŐ

világító póló gyerekdivat

A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, gyerekruha márkákat. A mai választottunk egy interaktív ( tényleg az) gyerekruha márka a Little Mashers, Angliából.

little mashers pólók

A Little Mashers egy gyermekruházattal foglalkozó cég, akik gyerekeknek szánt kreatív ruhákra és ajándéktárgyakra specializálódottak. Olyan egyedi tárgyakat készítenek, amelyek a kreativitásra helyezik a hangsúlyt, és arra ösztönzik a gyerekeket, hogy használják ki képzelőerejüket minden lehetséges módon.

Légy látható, világítsd be az éjszakát és rajzolj fénnyel!

little mashers pólók
little mashers pólók

Interaktív táblás pólókat találunk náluk, melyeket a gyerekek saját maguk rajzolhatnak meg.  Minden termék bevezetését alapos tervezés előzött meg, rendkívül innovatívak, miközben ügyelnek arra, hogy etikusak, fenntarthatóak és SZÓRAKOZTATÓAK! 

A Little Mashers Tee Light – Glow Up Star pólók speciális tintával vannak nyomva, amelyek nem csak a sötétben világítanak, hanem egy speciális LED tollfénnyel közvetlenül is felrajzolhatóak. A rajz utófénye legfeljebb öt percig marad a pólón, majd fokozatosan eltűnik, és készen áll az újbóli rajzolásra. Végtelenül szórakoztató a fényes formák, vonalak és betűk létrehozása a gyerekek számára. Minden Tee Light póló gyönyörű, újrahasznosított díszdobozba van csomagolva, LED-es tollfénnyel.

little mashers pólók
little mashers bolt
little mashers

A csapat székhelye St Leonards on Sea-ban, East Sussexben található – tagok pedig: a férj és feleség Clare, Andrew, két fiú és Woody kutyájuk.

A ruhákat kézzel nyomtatják saját stúdiójukban, ez biztosítja a magas minőség fenntartását. Valamennyi terméket az Egyesült Királyságban terveztek, nyomtatnak és gyártanak. Környezetbarát módon csomagolnak, minden apró részletre figyelve.

A termékek között találtunk még személyre szabható gyerek konyhai szettet, póló készítő készleteket,

littlemasherskonyhaiszett_minimag
littlemasherskonyhaiszett_minimag
LITTLE Mashers póló készítő szett
LITTLE Mashers póló készítő szett

További információk, és képek forrása:

LITTLE MASHERS

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)