Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

fenntartható gyerekdivat

Az innovációval teli világban a fenntartható divat megjelenése több mint egy trend – ez egy mozgalom. A szülők és a gyerekek egyaránt olyan környezetbarát lehetőségeket keresnek, amelyek nemcsak a stílusukról tesznek tanúbizonyságot, hanem az etikai értékeikkel is összhangban vannak. A Minimag kitekintőiben szeretnénk bemutatni nektek egy maroknyi kivételes márkát, amelyek a környezet iránti elkötelezettségükkel forradalmasítják a gyermekdivatot. 
Hadd mutassam be a Maison Mangostan márkát, amely a kreativitást és az egyedi stílust a gyermekdivat élvonalába hozza!A 2016-ban Carmen Edo és André Moreira tervezők (és szülők)  által alapított spanyol Maison Mangostan márka a hagyományos kézműves mesterséget ötvözi a funky, divatos gyerekstílussal.
Volt egyszer nem is olyan régen egy felmérés a Minimag Instagramján, ahol azt kérdeztük, milyen tartalmakat szeretnétek látni nálunk. Az egyik téma, amire jó sokan szavaztatok a külföldi kitekintő. Úgyhogy csak most, csak nektek, íme egy szuper gyerekdivat márka 2023-as tavasz -nyári kollekciójából való csemegézés.
A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, gyerekruha márkákat. A mai választottunk egy interaktív ( tényleg az) gyerekruha márka a Little Mashers, Angliából.
Szerencsére egyre több gyerekruha márka figyel az anyagok minőségére, az előállítás etikusságára, és egyáltalán: mindarra, ami fontos számunkra, felelősen gondolkozó szülők számára. Most egy kis ízelítőt mutatunk a világ legnagyobb gyerekdivat rendezvényéből, ahol a fenntartható ruhákon volt a fő hangsúly.
Lassan 11 éve, hogy a gyerekruhák elsődleges szerepet töltenek be az életemben, és immár 2 éve, hogy ennek a Minimagon is helyet tudok adni. Mármint arra gondolok, hogy megosztom veletek azokat a különleges gyerekruha márkákat, amik itthon, Magyarországon nem annyira ismertek, de nagy valószínűséggel azok lennének, ha valaki látna benne fantáziát is behozná őket.
Nem véletlen, hogy egyre több világmárka száll be gyerekdivat területére, hiszen az egyik legjobban jövedelmező üzletág. Szerencsére számos olyan izgalmas gyermekruházati márkát is találunk közöttük, akik elkötelezettek a fenntartható divat mellett, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetnek a látványos, „trendi” külsőknek is.
Stella McCartney fenntartható gyerek kapszula kollekciója, mely a WE ARE THE WEATHER nevet viseli ( mi vagyunk az időjárás) elképesztően látványosra sikeredett.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet