fbpx

Vild a vibráló gyerekruha márka | Minimag gyerekdivat kitekintő

VILD gyerekruha minimag

A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, gyerekruha márkákat. Most egy különleges, vibráló gyerekruha márkát mutatunk nektek: VILD.

VILD gyerekruha minimag

A Vild tudatos, kiváló minőségű alap ruhákat, korlátozott kiadású nyomtatott kollekciókat és kiegészítőket készít 0–6 éves gyerekek számára. 

Legjabb kollekciójukat  az  ÉRTÉKES VADVILÁG-ot egyszerűen imádjuk. 

VILD gyerekruha minimag

Azért készült, hogy felhívja a figyelmet a föld legértékesebb állatfajaira, amelyek veszélyeztetettek és megérdemlik a folyamatos figyelmet. A gyerekruha kollekció minden egyes darabjának az 5% -át felajánlja a @synchearth-nak, ezzel is támogatva a szervezet küldetését, ( természetvédelmi intézkedések bevezetése a Föld legbiodiverzálisabb környezetében).

A „Vild” svédül a „vad” -at jelent. Vadat, mint megzabolázhatatlant, mint viharost. A New York-i, norvégiai és svéd háttérrel rendelkező kreatív duó, Allison Mitchell és Sofia Sköld Londonban találtak egymásra, ahol olyan ruhadarabok megtervezésére vállalkoztak, amelyek rezonáltak a skandináv formatervezési koncepcióval: forma és funkció egyensúlyban, miközben esztétikailag maradandó.

Mára a Vild – House of Little a kifinomult egyszerűség, a nyomtatott textilek kombinálása a koncepcionális, játékos vonalakkal, és a természeti világot inspiráló erőforrásként használó márka lett.

vild body minimag gyerekdivatkitekino
vild kabát minimag gyerekdivatkitekino

A ruhákat kiválasztott gyárak és kézművesek készítik Portugáliában és Londonban, és kiváló minőségű, öko anyagokból készülnek, amelyek a baba bőrét és a világot egyaránt védik.

A fenntarthatóság a gyártási folyamat minden pontján megfigyelhető.  

A nonprofit szervezetekkel dolgozó csapat beépült a márka magjába, olyan  projektek támogatnak, amelyek magukban foglalják a következőket: A lányok tudámányos tanulásának támogatása, újrahasznosított kézműves műhelyek és az alapok megteremtése művészeti és zenei eseményeken keresztül. 

A bodyk eladása során az eladott ár 20%-át felajánlja anyáknak (m2m.org), hogy támogassa minél több egészséges és boldog gyermek jövőjét. A szervezet afrikai,  HIV-fertőzött nőket foglalkoztat, mint közösségi egészségügyi dolgozókat, mentori anyákat.

Link a VILD-hoz, és egyben a képek forrásához: https://www.vildhouseoflittle.com/ 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)