fbpx

MINIMAG KITEKINTŐ – ARTISAN PRODUKTUM

Artisan Produktum MINIMAG
Egyedi, szívhez szóló, lélekmelengető – elsőre ezek a szavak ugrottak elém, amikor tavaly találkoztam az Artisan Produktum produktumaival:) . Az ünnepi gyerekszoba cikkünkben már mutattunk nektek Artisan kedvenceket, és gyakran találkozhattatok a Minipiac-on is velük, most pedig hosszú tömött sorokba mutatjuk a kedvenc dekorációinkat, amikkel nemcsak a gyerekszobát, hanem a teljes lakó környezetet fel tudjátok díszíteni.  
pear

MINIMAG KITEKINTŐ

Kik vannak az Artisan Produktum mögött?

Tóth Gabi reklámgrafikus, a férje Mátrai Gábor asztalos mester, és Vigyázó Zsófia grafikus, formatervező. Ha nagyon röviden kellene leírni, akkor csak ennyit írnánk, de ebből még kicsit sem jön át az Artisan életérzés, igaz? Mi viszont szeretnénk, ha átjönne, ezért írjuk tovább:

artisan produktum portre minimag

Az Artisan egy húszon évvel ezelőtti grafikai-bútoripari vállalkozás volt.  Gábor neves építész irodáknak dolgozott. Gabi kiadványokat, katalógusokat, hirdetéseket készítet ő felelt Magyarország legismertebb ajándék forgalmazó cégének a HAPPYBOXnak az arculatáért.

A 2008—as válság nemcsak rosszat, jót is hozott: igényes lakberendezési tárgyakat kezdtek el készíteni, ami hatalmas sikert hozott a vállalkozás számára.

A véletlenek egybeesésnek köszönhetően Gabi és Zsófi, akik már a suliban is barátok voltak, újra találkozott egymással, és Zsófi tervei, ötletei alapján elindult az Artisan produktum.

Gabi, Zsófi és Gábor családi műhelyében a fa megmunkálására alkalmas eszközök és a grafikai tudás ötvözésével hozzák létre dekorációikat, gyerekórákat, fogasokat, ajtótáblákat.

MIT TALÁLUNK AZ ARTISAN POLCAIN? - MINIMAG KEDVENCEK

AJTÓTÁBLÁK -FALITÁBLÁK

Képzeljetek egy színes (majdhogynem szagos) állat formájú, vagy épp valamilyen aktuális szezonra utaló, táblákat, amelyekre ha rápillant az érkező, máris mosolyogni kezd.
Vannak kifejezetten ajtóra való táblák, amivel jelzik az adott helyiséget, vagy éppen köszöntik a belépőt. De vannak szobai dekortáblák is, melyek a gyerekszoba hangulatát egészítik ki és amelyekkel jelezhetjük a szoba lakójának személyiségét.

FALIÓRÁK

Egészen meghökkentő formájú és MÉRETŰ faliórákat találunk, kiemelni se tudjuk a kedvencüket, mert mind az. 40-60 centiméteres órák, aminek a vastagsága is meghatározó, hiszen majd 5 centiméteresek.

Minimag vélemény
Minimag vélemény
Tovább olvasom
A készítésnél Gabiék nagyon odafigyeltek a hangtalan óraszerkezet használatára, így nem kelt majd zavaró hatást. A felakasztás és a szerkezet elhelyezésére egy sajátos megoldást használnak, ez is a minőség része mellyel egyedivé teszik az órákat.

MÁGNESEK

* Neodímium mágnesek a legerősebb mágnes típusok jelenleg

artisan zoldsegek minimag

Zsófi ötlete alapján kezdtek bele a zöldség-gyümölcs mágnesek gyártásába. Igazi csemege a mágnes imádók, mint amilyenek mi is vagyunk, csoportjába tartozóknak. Minden egyes zöldség és gyümölcs saját karakterrel, arccal rendelkezik. Segítségükkel beszélgethettek az szezon aktuális ennivalóiról, a hűtőn jelezhetitek a kedvenceiteket.

Burgonya mágnes
Saláta mágnes

A dekoráción túl, de még a gyerekszobában maradva, nagy kedvencein az ANIMAGNETS kollekció tagjai. Egy mágneses kirakó sorozatot képzeljetek el, ahol  8 féle állatfigurát rakhat össze szemetek fénye. A kirakók 3 darabból állank

EGYEDI MEGRENDELÉSEK

Ez egy új terület az Artisan Produktum életében. Kérésre akár fotó alapján is elkészítik számotokra a vágyott formát, legyen az falióra, névtábla, vagy egyéb, személyre szóló dekoráció.

Magasságmérő
Kézilabdás Marci mágnes

Ha megnézitek az Artisan termékeket, akkor az első, ami talán a legszembetűnőbb, az az élénk színek és a szívmelengető minták lesznek. Ezekkel a kiegészítőkkel szín fröccsöket adhatunk otthonunknak, és a végeredmény egy új lélegzethez jutott szoba lesz.

papagaj ora artisan minimag

MILYEN ÚJDONSÁGOK LESZNEK AZ ARTISANNAL?

Mostani szerelmünk a dzsungel stílus.  Ehhez készítünk órákat. Első ezek közül a papagáj. De, lesz tukán, majom és még ki tudja mi minden. Ezt a stílust nemcsak a kicsik, hanem a nagyobb, tinidzser korosztály is nagyon kedveli.

ÍGY KÉSZÜLNEK AZ ARTISAN PRODUKT TERMÉKEK

baby-toddler-girl-happy-smile

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)