fbpx

MINIMAG MEGLEPEM MAGAM VÁLOGATÁS

meglepem.magam

Az van, hogy tavasz van, és vágyom valamire, ami csak az enyém, ami nem kapcsolódik a gyerekeimhez, ami csak rólam szól. Röviden ennyi, hosszabban sok minden bele tartozik ebbe: a tél, a sok betegeskedés, a jelenlegi világhelyzet, az aggódás, szóval mindaz, amiről nem szeretném, hogy ez a cikk szóljon.

Amiről viszont szeretném: az a nőiesség megélése, a komfort zónából való kilépés, a kényeztetés, a mert megérdemlem érzés (ha nem is most rögtön, de bízzunk benne, hogy lesz magunkra lehetőségünk)

A Minimag legújabb válogatásában, olyan termékeket gyűjtöttünk össze, amik – persze lehet, hogy ez szubjektív- kapcsolódnak a fenti mondathoz.

MINIMAG MEGLEPEM MAGAM VÁLOGATÁS-AJÁNDÉKOZZUK MEG MAGUNKAT

Első körben én a bőrömre gondolok, annak is a mélyebb részeire. Igyekszem a mindennapi bőrápolást rutinná tenni, de van, hogy nem jön össze, illetve a korral olyan változások történnel A HERBSGARDEN BŐRFIATALÍTÓ csomagjában 4 olyan termék található, amelyek segítenek megőrizni a bőröm rugalmasságát, és még a kisebb ráncaimon is tuningolnak.

  • Anti-aging aqua szérum egy 100 százalékban természetes ránctalanító, mely bio hatóanyagai révén sokoldalú segítséget nyújt a megviselt bőrnek.
  • a Szemkörnyékápoló nyugtató, ráncsimító hatású.
  • A Herbsgarden Színharmonizáló BB krémje nem csak fényvédelelmet biztosít, hanem hidratál, erősíti a bőr védelmi rétegét, és késlelteti a bőröregedés tüneteit.
  • Anti-aging arcpakolás kis tégelye mikrotápanyagokat, vitaminokat, és feszesítő tápanyagokat tartalmazó krémet rejt. Heti egy felkenés a (megtisztított) arcbőrre, és megfiatalodva, feszes arcbőrrel leszünk gazdagabbak.

 

Mélyrétegű hidratálás – természetes hatóanyagok – feszesítés!

,

 

Ó, ez igazi komfortzónából való kilépés lesz… Legalábbis nekem. Fehérnemű fronton eddig az egyszerűségre, praktikumra törekedtem. De már egy ideje foglalkoztat az a gondolat, hogy mi lenne, ha kipróbálnám magam egy olyan igazi, dögös, szexi melltartóban, mint, amit a BEAUTY IN THE BOXnál találtam. Az Axami fekete soft melltartó szerintem a párom kedvére is lesz, úgyhogy végül is ez nem csak rólam szól, de mentségére legyen, sose mondta még, hogy megnézne egy ilyen dög darabban. Most majd fog.

 

Ha már a dögösnél tartunk, a következő választásom is egy ruhadarab lesz, méghozzá a ZAPI WOMAN legújabb darabja, a POP ART mintás Body. A piros tüllös kombóval igazi vadító darab, de én leginkább „hétköznap” szeretném viselni, farmerrel. Vagány, feltűnő body, prémium minőségű pamutból készül, de csak limitált darabszámban érhetőek el. Sőt, oké, tudom most rólam van szó, de Zapinál rengeteg cuki gyerekruha is kapható, és össze is lehet párosítani, ha éppen anya-lánya szettben szeretnénk pompázni.

 

Body, ami tökéletes egy farmerhoz, vagy akár egy tüllhöz is.

 

Az egyediség igen fontos szerepet tölt be, ebben a listában. Szeretem a gyűrűket, láncokat, karpereceket, de a hétköznapi rohanásban nincs sok időm rájuk. Szinte mindig ugyanazt a darabot veszem fel. Most viszont elém került TIA DESIGN kézzel készített, egyedi TURQUOISE OCEAN nyakéke, ami igazi woo faktoros. Nem mindennapi, különleges szín összeállítása tényleg az óceánt idézi. Újrahasznosított műanyag alapú himzőfonallal készült, és a története sem mindennapi: Adri kislányának ötlete volt: a Pocahontasnak volt hasonló formájú nyaklánca, és a megkérdezte anyát, miért nem csinál ő is ilyet. Mázlink van: csinált/készített.

 

 

Nem mindennapi, különleges szín összeállítása tényleg az óceánt idézi.

 

Ha már óceán… igen, ez most egy olyan környezetvédős termék lesz. Bár talán, ha aktív Minipiac-Minimag követő vagy, nem lesz ismeretlen a következő termék. Amit nem is én, hanem a telefonom érdemel meg, ami egyben munkaeszköz is. A lovelyhome.hu webshopjában bukkantam rá a 100%-ig lebomló telefontokra, amely búzából és növényi alapanyagokból készült. A gyártó cég számára fontos a környezetvédelem, az esztétikum és a praktikum: a tok maximálisan ütésálló. Nekem a sárga volt a befutó szín, de zöldben, és puncs színben is kaphatóak, 42! féle mintával. Ezek a tokok fát ültetnek: Minden tok vásárlása után egy fa kerül elültetésre az Amazonas esőerdőben a One Tree Planted szervezet segítségével.

 

 

100%-ig lebomló telefontok, búzából és növényi anyagokból elkészítve.

 

Bízunk benne, hogy a cikket olvasva neked is eszedbe jut, hogy egy kicsit magaddal is törődj, de ha még mindig nem, akkor ezt küldjük neked:

 

További cikkei

Minimag húsvéti Különszám
Ajándék ötletek, letölthető játékok, érdekességek

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket