fbpx

LELKIISMERET FURDALÁS NÉLKÜLI ONLINE PROGRAM GYEREKEKNEK – TÍZTŐLMESE

online mesehallgatás minimag
A cím hosszú, a lényeg rövid lesz: van egy online mese csatorna, amit bátran megmutathatsz a gyermekednek, sőt miközben online mesét hallgat / néz, te lelkiismeret furdalás nélkül végezheted el, amit szeretnél: dugicsoki evés, vagy esetleg némi munka, esetleg Minimag olvasás.

HA A GYEREK KEZÉBE TABLETET ADOK

A.) tuti mindenki rossz anyának fog tartani

B.) én is rossz anyának fogom magam tartani

Ezek a gondolatok 10-ből 9 anyuka fejében felmerülnek, ha a gyermekük digitális élete kerül szóba (Minimag piackutatás). Rögtön párhuzamot vonunk a lelkiismeretünkkel, pedig nem kéne. A digitális fogyasztás az életünk része lett és igen: meg is növekedett a kicsik életében a használata a digitális eszközöknek. De kezeld ezt is tudatosan:

ha szórakozásra használja a gyermeked ( játszik, videókat néz), ha neked szükséged van szabadidőre, akkor olyan tartalmakat keres, amiről maximálisan meg vagy győződve, hogy gyeremeked nem találkozik benne nem neki való tartalommal!

A LEGFONTOSABB AZ, HOGY TE BIZTONSÁGBAN TUDD A GYEREKED

Még decemberben írtunk a TÍZTŐLMESE oldalról, amit Huzella Júlia színművésznő alapított. Egy online mese csatornát képzeljetek el, ahol mindenféle reklám, és egyéb zavaró tartalom nélkül nézhet/hallgathat a gyermeked meséket. Meséket, amit Juli azon a csodaszép hangján olvas fel. Mialatt olvas ti szépen megisszátok a kávét, megeszitek a csokit, esetleg válaszoltok a főnök levélére.

Fotó:Hartyányi Norbert / Kultúra.hu

LELKIISMERET-FURDALÁS NÉLKÜL, hiszen a Tíztőlmese oldalon kizárólag a legjobb magyar meséket találjátok. Miközben Juli olvas, a gyerekek a videón keresztül nézik a mesét. 5 előfizetéses csomag közül tudtok választani, összesen 216 mese vár rátok. 

ADD AJÁNDÉKBA A TÍZTŐLMESÉT

Hidd el, nincs olyan szülő, aki ennek az ajándéknak ne örülne. Lepd meg vele barátnődet, családtagodat, ők is szeretnének végre meleg kávét inni.

Irodalmat ajándékozni jó, élményt adni jó, kettőt együtt nagyon nagyon jó.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)