fbpx

MESEHALLGATÁS ÉS NÉZÉS LELKIISMERET FURDALÁS NÉLKÜL – TÍZTŐLMESE

tíztőlmese
Ősi mesehallgató és olvasó családból származom, és mese nincs, vagyis van:) , ezt a jó szokásomat tovább is adtam a leszármazottaimnak, azaz mindkét gyerekem óriási mese fan.

DE NEM CSAK OLVASSUK, HANEM HALLGATJUK IS A MESÉKET

Most képzeld el azt a szituációt, bár nem is szokott ilyesmi szinte soha előfordulni J , hogy esetleg szükséged lenne némi szabadidőre, hogy kiteregess, elmosogass, kitakaríts, még véletlenül se magadra gondolva, és le kéne kötni a gyerekeket. Valljuk be őszintén, nem sok olyan játék létezik, ami akár 30 percen keresztül is leköti szemed fényét, esetleg fényeit.

MIT SZÓLNÁL AHHOZ, HA AZT MONDANÁNK, HOGY LÉTEZIK EGY CSÚCSSZUPER MEGOLDÁS?

mesét néznek és hallgatnak a gyerekek

Ilyen a hangos mese hallgatás: hidd el, tudom mit beszélek: van egy 7 éves örökmozgó fiam, gyakorlatilag semmivel se lehet lekötni, kivéve mesével. Mielőtt rojtosra száradt volna a szám, rájöttem a tuti megoldásra: hangos mese hallgatás. Leül és nézi, és hallgatja.. ELKÉPESZTŐ, ha nem a saját szemmel látom nem hiszem el. Nem néz közben idióta reklámokat, nem kell állandóan odarohannom, hogy újat tegyek be, csak elindítom és szól…akár órákon át is  ( jó, ezt még nem próbáltam ki) .

PRÓBÁLD KI TE IS – TÍZTŐLMESE

TÍZTŐLMESE

A karanténos tavaszi időszak alatt ismertük meg Huzella Júlia oldalát ( őt már korábbról is ismertük 🙂 színházi szerepeiből és A legjobb dolgokon bőgni kell c. filmből (is)) a TÍZTŐLMESÉT, ahol Júlia azon a csodaszép hangján meséket olvas fel, miközben a könyvet is látják a gyerekek, semmiről se lemaradva ( gondolva itt a képekre, a mi gyerekeink ragaszkodnak a képekhez).

Például így, katt a linkre: 

Júlia két gyermekes édesanya, tehát nagyon is tudja mi fán terem a nem létező idő, így a márciustól eltelt időszakban felépítette a TÍZTŐLMESÉT, és kialakított egy szuper rendszert, hogy minden kisgyerekhez eljussanak a meséi. Akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás egy előfizetés megvásárlása, mi például nagyon is örülnénk neki kedves rokonok, akik olvassátok ezt a cikkemet.

Rengeteg lehetőség közül tudtok választani, ráadásul most akciósan: Mesés Karácsony csomag 9 órányi, összesen 59 db mesével, ami egyébként a sorban a 4. mesecsomag az oldalon. Találtok 3 féle Meséspolc csomagot is  (34-27-40 mesével) . A legmenőbb mesekönyveket olvassa fel Júlia, a hazai kiadók gyöngyszemeit: 

Minimag ajánlja
Minimag ajánlja
Tovább olvasom
AJÁNLJUK MINDEN MESÉT SZERETŐ KICSINEK ééés pihenni vágyó szülőknek. Lelkiismeret furdalás mentes időszak vár rátok

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket