fbpx

Játék baba ajánló a Minipiacról

puha, textil játékbabák a Minipiacról

Játék baba ajánló következik, amiben szebbnél szebb babákat mutatunk nektek a Minipiacról, tehát meg is tudjátok majd venni azt, amelyik a kedvenc lesz. 

Tartozom egy vallomással: egész pontosan meghatározott naphoz, jobban mondva évhez, köthető az, amióta nem szeretem az „arcos” babákat: ez 1985, amikor is Magyarországon, keddenként este bemutatásra került az ÖRVÉNY/MAELSTROM  nevű Norvégiában forgatott BBC mini sorozat. Szerintem elegendő, ha megnézitek az introját, és megértitek, hogy miért tartok ma is itt. Azonnal hatott, és soha többet nem tudtam kedvtelve ránézni a babáimra, kivéve a Barbiekat, az ugye más, meg különben is, tök menő Barbiem volt 86-ban, ..még 88-ban is.

Van egy másik babafajta, ami még nagyon bejön, a puha, textil babák, különösen az extra megoldással, kiegészítőkkel felruházott babák. Ilyenek például a Manhattan Toy által forgalmazott GROOVY Girls babák, Magyarországon leginkább csak használt játékboltokban lehet fellelni. Egyébként a lányomnak egy ilyen babát vettem legelőször, szép csizmásat, hosszú vörös hajjal, ahogy kell 🙂

A textil babákat azóta is kedvelem, és ennek a kedvelésnek a nyomait megtaláljátok a Minipiac játék baba kategóriájában. A játék baba ajánlónkban innen gyűjtöttök össze a kedvenceinket. 

Első: 50 centiméter magas puha, ölelnivaló kisfiú baba, aki JIM névre hallgat.

Második: Ültethető Viola baba, 45 centiméteres.

Harmadik: Ő is ültethető, de Sophie a neve, díszdobozos, 35 centiméter magas, és megvásárlásával nemes ügyet fogsz támogatni. 

Negyedik: A bájos Agathe baba, szintén, mint Viola, ő is  a Moulin Roty kínálatából került be a listára. 

Ötödik: Ölelni való Rosa baba, 35 centiméteres.

6. Ő a mi személyes kedvencünk: Paulette baba, aki pöttyös ruhájában, és felemás cipőben, igazi bohém párizsi csaj módjára pompázik.

Jöhet a második játék babamustra a Minipiacról?

játékbabák a Minipiacról

1 Újszülött baba a Moulin Roty-től, 32 centiméteres puha változatban.

2. Ő itt Suzette baba, Paulette barátnője, saját bevallása szerint sosem hord zoknit. 

3. Egy szuperhős minden gyerekszobában jól érzi magát, íme a mi választásunk: egy kisfiú baba, szuperhős köpenyben.

4. Apple baba saját bejáratú kis nyuszijával. 

5. Kék ruhás, mosolygó szemű tündér baba.

6. Jim baba újszülött korában, mindenféle hozzávalóval: mózeskosár, ruha, takaró, lehet gyakorolni rajta, ha kistesó érkezik. Kíváló testvér ajándék lehet. 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)