fbpx

II. Győri Születés Hete Fesztivál szeptember 5- 11 között | Programajánló

Újszülött babák

Győri vagy, esetleg a szeptember első hetét Győrben tervezed eltölteni? Akkor mutatunk egy szuper program lehetőséget, aminek különösen a kismamák és kisbabás családok fognak örülni.

Kismama a barátnői között

 

Szeptember 5. és 11. között Győr a születendő babák és a nemrég született babák városa lesz. A tavalyi rendezvény óriási sikere után újra összeáll a rendezői csapat és egy igazán izgalmas programsorozat veszi kezdetét.

Győr Születés hete szervezők

A fesztivál fő szervezői Bokkon Viktória és Hidvégi-Vas Éva. Viki nevével már többször is találkozhattatok nálunk, ő a Gourmet Baba, és a szenzációs gasztro sorozatunk ( kiemelt figyelemmel a hozzátáplálásra, és a tejmentes étkezésre) receptkirálynője, a 2,5 éves Auguszta édesanyja, hamarosan még egy gyermek anyukája, és mindeközben Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület alelnöke, sőt a fesztiválon is lesz előadása, figyeljétek majd a részletes programot ( lásd lentebb)

Éva, a Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület elnöke, 2 csodálatos kisfiú édesanyja, és a Győribababox , illetve a Győri baba weboldal, a  www.gyoribaba.hu, alapítója, ahol  a kezdő, és nem kezdő anyukák minden hasznos információt, programot megtalálnak, ami csak Győrben elérhető.

Győr Születés hete

A Születés Hete Fesztivál célja a párkapcsolattal, fogantatással, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal, kisgyermekgondozással kapcsolatos hiteles információk megosztása.  A programok számos érdekes témát járnak körbe, csak néhányat megemlítve:

Kerekasztal beszélgetések a szülésről, az anyatejes táplálásról, szakmai előadások a magzati szűrővizsgálatokról, őssejt levételről, újraélesztő bemutató, és még számos program, amiről részletesen itt tudtok napi lebontásban tájékozódni:

https://gyoribaba.hu/category/szuletes-hete-fesztival/

A helyszínen lehetőség lesz szakemberek részvételével INGYENES  mozgás és kognitív szűrésre is.

Ráadásul az idei évben kiemelt szerepet kap a KÖRNYEZETVÉDELEM, mosható pelenka bemutató lesz, varró workshop, stb.

Programokban sem lesz hiány:

Ringató, LoveYourBelly torna, gyerek koncertek, bábos mese előadások, kismama jóga, babamasszázs, fejlesztő foglalkozások, stb.

Rengeteg szakemberrel tudtok személyesen is beszélgetni a rendezvény ideje alatt. Nézzétek át a programok napi lebontást, ne maradjatok le semmi jóról.

Az idei évben a fesztivált “szakmai” oldalról több győri szakember is támogatja.

Ilyen pl. a Győri PAEOK szülészeti osztálya, HumanCell őssejt bank, vagy a Tiason 5 D magzatdiagnosztika.

 

Jó szórakozást kívánnak a szervezők és a Minimag csapata!

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)