Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Íme az októberi horoszkóp, hogy felrázzuk a dolgokat egy kicsit.

 

Itt az ideje, hogy felkapd a csillogó seprűnyelet, mert hivatalosan is belerepültünk a kísérteties szezonba. A csillagok továbbra is mozogni fognak az égen, és meglehetősen… intenzív hangulatot hoznak a Skorpió szezonba.

Amikor a Nap 23-án a sötét, titokzatos Skorpióba vált, a jegy néhány más bolygóállás miatt erősebb lesz, mint valaha.

A Skorpió modern uralkodója, a Plútó ebben a hónapban egyenesbe kerül, és a Mars, a Skorpió hagyományos uralkodója, a cselekvés bolygója is ebbe a jegybe költözik.

Ez nagyobb erőt ad az évszaknak. Mélyen gondolkodó intuíciót, intenzitást, és azt, hogy megtaláljuk az időt, hogy elvégezzük azokat a dolgokat, amelyek iránt szenvedélyesen rajongunk.

Szóval poroljátok le a harci csizmákat, a lila rúzsokat és az üstöket, mert a  Boszorkányos Ősz itt van és teljes lendületében itt is marad.

A Vénusz, a bolygó, amely minden szépséget és élvezetet ural, a tüzes Oroszlánból a földi Szűz jegyébe lép át, ami a szerelem minden formájának racionálisabb megközelítését teszi lehetővé. Két napfogyatkozásra is érdemes odafigyelni: 14-én napfogyatkozás és újhold a Mérlegben, 28-án pedig holdfogyatkozás és telihold a Bikában. Alapvetően ez egy mozgalmas hónap!

És, hogy ez mit jelent számodra?

Katt a tiédhez

BAK (DEC. 22. – JANUÁR 19.)

bak január horoszkóp

Ez a hónap beragyogja a  munkahelyedet kedves Bak, és szerencsére készen állsz a változásokra! Hónapok óta keményen dolgozol, és valószínű, hogy ez most jelentős módon megtérül, különösen a Mérleg jegyében lévő holdfogyatkozásnak és újholdnak köszönhetően október 14-én.

Elképzelhető, hogy tényleges fizetésemelést, új kinevezést vagy izgalmas projektet kapsz, amely újra lángra lobbantja szenvedélyedet az munkád iránt. Élvezd ki a pillanatod a reflektorfényben; megérdemled.

Míg brillírozol, ne felejtsd el, hogy nem kell mindent egyedül megtenned. Nem a  gyengeség jele a delegálás vagy a segítség kérés!

Vénusz, a szerelem és szépség bolygója, ebben a hónapban az Oroszlán jegyből a praktikus Szűz jegyébe lép, ami vágyat ébreszt benned a világlátásod bővítésére, tanfolyamok vagy utazások révén.

Fedezz fel lehetőségeket, hogy kiajánld magad, és változtasd meg a perspektívádat. A Bikában zajló teliholdat és napfogyatkozást október 28-án értsd úgy, mintha egy lökést kapnál a társasági életed felé.

Bár a munka a legfontosabb számodra ebben a hónapban, ugyanolyan fontos a játék és az egyensúly.

Szánj időt arra, hogy meglátogasd legjobb barátaidat és érezd jól magad ebben az időszakban!

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20. - FEBRUÁR 18.)

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20. - FEBRUÁR 18.)

Ha hónapok óta utazási célokat mentettél el az Instagramon… ez a hónap az, amikor cselekedhetsz. Ragadd meg az útleveled, és szakadj ki egy kicsit a városból.

A Mérleg jegyében lévő napfogyatkozás és újhold október 14-én az utazás és a perspektíva kibővítés gondolatait ébreszti benned, és nincs jobb módja a látóköröd kibővítésének, mint az új helyek felfedezése.

Lépj ki a komfortzónádból akár egy rövid kiruccanással is! Amikor a nap október 23-án az erős Skorpió jegyébe lép, együtt a cselekvés bolygójával, a figyelem a karrieredre fog összpontosulni. Állj készen a munkahelyeden a saját értéked és fontosságod tudatában.

HALAK (FEBRUÁR 19-MÁRCIUS 20.)

HALAK (FEBRUÁR 19-MÁRCIUS 20.)

Ebben a hónapban talán magadra találsz mint egyfajta közvetítő legyen szó  a barátaidról, a családodról, és talán néhány ismeretlennek is megtalálod a megfelelő embert.

Az október 14-i újhold energiája elmélkedő és empátiával telített energiát hoz köréd, és az emberek észreveszik ezt. Bár fantasztikus másoknak segíteni, gondoskodj róla, hogy először magadra is figyelj.

Mérlegeld a saját életedben hozott döntéseket vagy célokat, mielőtt segítenél a szeretteidnek, kedves Halak.

Amikor a nap október 23-án belép a víz jegyű Skorpióba, egyensúlyt találsz és tisztán látod, mit kell elérned ebben a hónapban, akár a munkádban, akár a személyes életedben.

Mars, a cselekvés bolygója is átkerül Skorpióba, ami még motiváltabbá tesz téged. Ez egy remek időszak arra, hogy feliratkozz egy új tanfolyamra és bővítsd a tudásod, legyen az a  munkáddal kapcsolatos vagy csak egy olyan terület, ami érdekel téged (esetleg asztrológia?).

A Bikában zajló holdfogyatkozás csak hangsúlyozza a megingott állapotodat, és erősebbnek és képesebbnek érzed magadat, ahogy átlépsz novemberbe.

KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 19.)

KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 19.)

Ha ebben a hónapban egy kicsit… érzékeny vagy, nos, azt a Marsnak köszönheted, aki a Mérlegben jár. A cselekvés bolygója szemben áll a jegyeddel, ami miatt az interperszonális kapcsolataid potenciálisan szúrósak lehetnek. Mielőtt tüzes oldaladdal megégetnél másokat, vegyél egy mély lélegzetet, és próbáld megérteni, hogy mit próbálnak kommunikálni ezek az emberek az életedben. Lehet, hogy egy kicsit túlságosan is magadra veszed a dolgokat, és ez az emberekkel való pozitív kapcsolatod útjában áll.

Szerencsére a Mars még ebben a hónapban a Skorpió vízjegyébe lép, lehűti ezt az őrjítő feszültséget, és átirányítja a figyelmedet máshova.

Ennek következtében arra számíthatsz, hogy a szakmai életben motiváltabbnak fogod érezni magad, mint valaha. Végre megkapod a munkahelyen azt az elismerést, amire annyira vágytál – szánj rá egy kis időt, hogy elmerülj ebben az érzésben, és megünnepeld az elért eredményeit. Talán még egy kis buborékos üdítőt is pukkanhat, mert a munka várhatóan csak jobb lesz. A 14-én a Mérlegben bekövetkező napfogyatkozás az irodai hely dinamikájában bekövetkező lehetséges változást jelzi, ezért tartsd nyitva a szemed minden olyan lehetőségre, amellyel feljebb léphetsz a ranglétrán – készen állsz rá!

BIKA (ÁPRILIS 20-MÁJUS 20.)

BIKA (ÁPRILIS 20-MÁJUS 20.) horoszkóp

Ez zene lesz a fülednek, kedves Bika. Októberben érdemes a sarkadra állnod, és hagyd, hogy a makacsságod a hasznodra váljon, amikor megerősíted a határokat a munkahelyeden és otthonodban! A 14-én a Mérlegben bekövetkező újholdas napfogyatkozás elgondolkodtat a szokásaidról. Miközben a nyarat luxusban töltötted, itt az ideje, hogy beindítsd a dolgokat, és megtaláld a fenntartható szervezési rendszert otthon. Akár házimunka táblázatot rendelsz magadnak, akár egy új táblát, amely motivál, hogy végigfuss a teendőid listáján, ez a cselekvés és a fejlődés ideje.

Amikor a Nap 23-án belép a Skorpióba – az asztrológiai ellentéte -, a szokásosnál is nagyobb igényed lesz a társaságra. 

De ezekkel az új interakciókkal feszültségek is járhatnak. Bár ez nem a kicsinyes viták ideje (még, ha csábító is), ne félj használni a hangodat és érvényesülni. Egyedi nézőpontodra szükség van, még akkor is, ha nem népszerű. A jegyedben a 28-án bekövetkező teliholdas napfogyatkozás hatására megerősödik a magabiztosságod. Engedd, hogy az intuíciód vezessen ebben az átalakító időszakban!

IKREK (MÁJUS 21-JÚNIUS 20.)

IKREK (MÁJUS 21-JÚNIUS 20.)

Ez a hónap a személyiséged mindkét oldalát felszínre hozza, kedves Ikrek – ezért számíthatsz arra, hogy októberben keményen fogsz dolgozni és játszani is. Miközben a munka mostanában sok értékes időt és figyelmet követel tőled, ügyelj arra, hogy a társasági életed ne szenvedjen csorbát.

Állítsd be a munkaidőt vagy más korlátokat vezess be, hogy biztosan maradjon időd „rád”, különösen a 14-én bekövetkező napfogyatkozás és a Mérlegben lévő újhold környékén.

A Mérleg arra emlékeztet minket, hogy élvezzük az élet apró örömeit és szépségeit…. fogadd be ezt az energiát, ahogy a hónap hátralévő részében haladsz. Amikor a Nap 23-án belép a Skorpióba, a hangsúly a fizikai jólétre helyeződik át. Meditálsz, naplózol, edzőterembe jársz, vagy bármilyen más öngondoskodási rituáléval tartod magad a földön? Ha nem, akkor a Mars, a cselekvés bolygója és a telihold arra ösztönöz, hogy cselekedj, és az egészségedet helyezd előtérbe.

A hónap végén, amikor 28-án a Bika telihold a Bikában világít, remek alkalom a menekülésre. Akár egyedül utazol el egy csendes faházba, akár csak egy órát szánsz a napodból egy telefon nélküli sétára, ügyelj arra, hogy TE legyél a legfontosabb.

RÁK (JÚNIUS 21-JÚLIUS 22.)

RÁK (JÚNIUS 21-JÚLIUS 22.)

Ebben a hónapban a családodhoz és az otthonodhoz vonzódsz, bármi vagy bárki is legyen az számodra. Élvezd az időt a szeretteiddel (vér szerinti vagy választott) és alkoss emlékezetes pillanatokat ősszel! A tökök és az almák nem fogják magukat leszedni kedves Rák!

A 14-én, a Mérlegben lévő napfogyatkozás és újhold körül elgondolkodó hangulatba kerülsz, különösen egy meglepő esemény kapcsán.

Talán egy régi családtag vagy barát bukkan fel újra, vagy egyszerűen csak eszedbe jut egy régi emlék, amit most felnőttként újra megvizsgálhatsz.

Adj magadnak időt arra, hogy egészséges módon feldolgozd, ami felmerül, sok öngondoskodással és együttérzéssel.

23-án, amikor a nap belép a hasonló vízjegyű Skorpióba, harmonikusabb energiát találsz. Találj időt arra, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket szeretsz – legyen az egy táncóra, karaoke vagy egy este otthon Halloween filmek nézése közben.

A Bika jegyében lévő telihold holdfogyatkozás a 28-án rávilágít a karrieredre. Vannak-e olyan megbeszélések vagy más lehetőségek, amiket eddig halogattál?

A csillagok egy érdekes karrierlépésre utalnak előre, szóval talán itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj a szakmai hálózatoddal.

OROSZLÁN (JÚLIUS 23-AUG. 22.)

OROSZLÁN (JÚLIUS 23-AUG. 22.)

Szia, megpróbálom lefordítani ezt a szöveget, kifinomult szóhasználattal, magyarra:

Társasági naptárad mindig tele van elegáns eseményekkel, luxus születésnapi partikkal és hasonlókkal, de október még egy fokkal jobban felpörgeti a dolgokat. Készülj fel arra, hogy ebben a hónapban zsúfolásig megtelik a naptárad programokkal mind a munkában, mind a társasági életedben.

Köszönheted ezt a napfogyatkozásnak és az újholdnak a kommunikációs házadban, amelyek szó szerint társas pillangóvá változtattak. Élvezd ezt az időszakot, de tarts fenn egy kis időt magadnak a hónap végére.

Amikor a nap belép a Skorpióba a 23-án, figyelmed befelé fordul, különösen az otthonod felé. 

 A cselekvés bolygója, a Mars is kiemeli az otthonodat, ezért ragadd meg az alkalmat, hogy feldobd a dolgokat, mit gondolsz az őszi dekorációkról?!

A holdfogyatkozás és a Bika telholdja 28-án rávilágítanak a munkádra. Ha úgy érezted, hogy alulértékeltek, ez mind megváltozik a hónap végén és novemberben. Nagy dolgok, köztük egy lehetséges előléptetés is vár rád! Jól hangzik?

SZŰZ (AUG. 23. - SZEPT. 22.)

SZŰZ (AUG. 23. - SZEPT. 22.)

Figyelj a költekezésedre ebben a hónapban, kedves Szűz, mert lehet, hogy váratlan kiadásod lesz a hónap közepén.

Október 14-én a Mérleg jegyében lévő napfogyatkozás nyomást gyakorol a pénzügyeidre és az erőforrásaidra, ami arra késztetve téged , hogy újra átnézd a költségvetésedet. Mielőtt azonban túlságosan elmerülnél a táblázatokban, vess egy pillantást a veled született képességeidre.

Talán itt az ideje, hogy lépj és végre elindítsd azt az üzletet, amiről hónapok óta titkon álmodozol. Bármi is legyen az, szánj időt az elmélkedésre, majd cselekedj. Határtalan erőforrásaid vannak – csak ki kell lépned a komfort zónádból!

A hónap végén a Bikában zajló holdfogyatkozás és teliholdja kiemeli a továbbtanulási vágyadat. Jelentkezz be arra a jógatanári képzésre, improvizációs órára vagy coaching programra, amit kinéztél magadnak. tt az ideje, hogy befektess önmagadba!

MÉRLEG (SZEPT. 23. - OKT. 22.)

MÉRLEG (SZEPT. 23. - OKT. 22.)

Ez egy fantasztikus hónap lesz számodra, kedves Mérleg. Rendkívül magabiztosnak érzed magad, és miért is ne tennéd?

Érzed a szeretetet, és ez csak folytatódni fog októberben.

A Mérleg jegyében lévő napfogyatkozás és újhold október 14-én egyfajta kollektív születésnapot jelöl a jegyed számára, és egy erőteljes energialöketet ad , arra buzdítva, hogy bátran fejezd ki önmagad.

Mutasd be a stílusodat – bármi is az, legyen az farmer és egy alter póló, vagy magassarkú és egy mini ruha.

Vénusz, a uralkodó bolygód,  a szépség és szerelem irányító bolygója erre a hónapra Szűzbe kerül, lehetővé téve, hogy őszintébben vizsgáld meg önmagad, mint általában.

Használd ezt a hónapot arra, hogy visszavonulj, magadra figyelj, meditálj,  naplóírással vagy bármilyen önfejlesztési módszerrel.

A Bikában zajló holdfogyatkozás, október 28-án, egy gondoskodóbb energia felé vezet. Ez ideális időszak barátokat meghívni egy kényelmes estére, és ha szeretnéd, megoszthatod mindazt az önfejlesztést, amit ebben a hónapban végrehajtottál!

SKORPIÓ (OKT. 23.–NOV. 21.)

SKORPIÓ (OKT. 23.–NOV. 21.)

Boldog születésnapot, Skorpió! Gondolom nem fog meglepetésként érni, de a szezonod kezdetével intenzív energiák érkeznek. Plutó, a jegyed egyik uralkodó bolygója, október 10-én direktbe áll, hozva magával egy átalakító erő hullámát a jegyed számára.

Két nappal később, Mars, egy másik uralkodó bolygó, belép a jegyedbe, fokozva a motivációt és eltökéltséget a maximumon. Most van itt az ideje, hogy felfejlődj a következő verziódba, és hátrahagyj minden régi szokást, amiktől megszabadulni próbáltál, kedves Skorpió.

Ahogy közelítesz az új év felé, gondolkodj el, különösen a Mérleg jegyében lévő napfogyatkozás és újhold október 14-én, azon, hogy ki szeretnél lenni, és hogyan szeretnéd élni az életedet.

Amikor a nap a jegyedbe lép október 23-án, itt az ideje, hogy lépéseket tegyél annak az új életút elkezdéséhez. Persze tudjuk, hogy ez semmi különös, nem nagy dolog számodra.

NYILAS (NOV. 22.–DEC. 21.)

NYILAS (NOV. 22.–DEC. 21.)

Ha mostanában kissé elakadtál az életben, van egy jó hírem. Október egy fontos hónap lesz számodra, személyes és szakmai életedben egyaránt változásokkal.

És készülj fel, mert elképesztően elfoglalt leszel. A Mérleg jegyében lévő napfogyatkozás október 14-én és az újhold kiemeli a barátság házát. Ha mostanában begubózó módban voltál, ez ösztönző lesz, hogy újra kimenjél és programozzál azokkal az emberekkel, akiket szeretsz!

Figyelj oda, kikkel találkozol a következő zenei fesztiválodon, borkóstolódon vagy színházi előadásodon. Vénusz átáll a Szűzbe, és vele együtt erőteljes energia érkezik a munkahelyi életedbe. Ki mondja, hogy a kapcsolatépítésnek csak a merev munkaeseményekre kell korlátozódnia? Ez egy remek időszak a kapcsolatépítésre és a magad kiajánlására  – legyen szó reggeli sétádról vagy este a bárban. Soha nem tudhatod, milyen lehetőségek várnak rád, kedves Nyilas.

Amikor a nap október 23-án a Skorpió jegyébe lép, lehet, hogy egy kicsit merengő, nosztalgikus leszel, hiszen a születésnapod már a sarkon van. Használd ezt az időt saját célok meghatározására, és talán kezdhetsz egy kis születésnapi tervezést is!

A Bikában zajló holdfogyatkozás október 28-án csak megerősíti azt az energiát, amely a mindennapi szokásaidra összpontosít. Fejlődsz, , és ez ünneplésre méltó!

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet