fbpx

LEGYÉL ÚJRA BOLDOG ANYA

Fáradt anya

Milyen elveszve lenni egy sűrű, sötét erdőben? Ez az az érzés, amit már jó pár éve időről-időre érzek: ugyanis a gyereknevelés, az anyaság nem éppen fáklyás menet. Még akkor sem, ha több millió/milliárd nő átélte már, és főleg akkor nem, amikor ez a sok nő, na jó egy kisebb hányada, megosztja velünk a tapasztalatait, ne így, hanem úgy csináljuk, ne almával, hanem répával kezdjük a hozzátáplálást, miért nem waldorf/montessori/nomád/poroszos módon neveljük a gyerekünket, stb stb.

Gyakorlatilag a Földön mindenki ért a gyerekneveléshez, és a legtöbben „persze” nálunk, anyáknál jobban, még ha az a sarki zöldséges is. És közben elkezdünk védekezni, sőt eljutunk oda, hogy megkérdőjelezzük az anyaságunkat, pedig a te gyermekednek, te vagy a legjobb anyukája.

November 17-én Szabó Patrica, Magyarország egyik legolvasottabb női blogjának, a NESZE!SZER-nek (https://neszeszer.blog.hu/) alapítója egy olyan ANYAFELSZABADÍTÓ workshopra invitál minket, anyákat, ahol az egész nap rólunk szól: arról, hogyan lehetünk képesek lerakni a terheinket, újra felszabadultan élvezni anyaságunkat, boldogan megélni a gyermekünkkel töltött perceket. Öngyógyítás a pszichológia, a meditáció módszereivel, bizony lesz itt sírás is, nevetés is várhatóan, hiszen ezek nagyon komoly terhek, amiket cipelünk.

Patrica már nem kezdő a témában, több száz beszélgetés van már mögötte, és több száz boldog anyuka, akik újra képesen élvezni az anyaságot. Mert ez a lényeg: olyan hamar megnőnek, annyira kevés időt tölthetünk a gyerekeinkkel, évezzük minden percét.

Részletek és jelentkezés: https://www.facebook.com/events/549668422448260/

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket