Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

LEGYÉL ÚJRA BOLDOG ANYA

Fáradt anya

Milyen elveszve lenni egy sűrű, sötét erdőben? Ez az az érzés, amit már jó pár éve időről-időre érzek: ugyanis a gyereknevelés, az anyaság nem éppen fáklyás menet. Még akkor sem, ha több millió/milliárd nő átélte már, és főleg akkor nem, amikor ez a sok nő, na jó egy kisebb hányada, megosztja velünk a tapasztalatait, ne így, hanem úgy csináljuk, ne almával, hanem répával kezdjük a hozzátáplálást, miért nem waldorf/montessori/nomád/poroszos módon neveljük a gyerekünket, stb stb.

Gyakorlatilag a Földön mindenki ért a gyerekneveléshez, és a legtöbben „persze” nálunk, anyáknál jobban, még ha az a sarki zöldséges is. És közben elkezdünk védekezni, sőt eljutunk oda, hogy megkérdőjelezzük az anyaságunkat, pedig a te gyermekednek, te vagy a legjobb anyukája.

November 17-én Szabó Patrica, Magyarország egyik legolvasottabb női blogjának, a NESZE!SZER-nek (https://neszeszer.blog.hu/) alapítója egy olyan ANYAFELSZABADÍTÓ workshopra invitál minket, anyákat, ahol az egész nap rólunk szól: arról, hogyan lehetünk képesek lerakni a terheinket, újra felszabadultan élvezni anyaságunkat, boldogan megélni a gyermekünkkel töltött perceket. Öngyógyítás a pszichológia, a meditáció módszereivel, bizony lesz itt sírás is, nevetés is várhatóan, hiszen ezek nagyon komoly terhek, amiket cipelünk.

Patrica már nem kezdő a témában, több száz beszélgetés van már mögötte, és több száz boldog anyuka, akik újra képesen élvezni az anyaságot. Mert ez a lényeg: olyan hamar megnőnek, annyira kevés időt tölthetünk a gyerekeinkkel, évezzük minden percét.

Részletek és jelentkezés: https://www.facebook.com/events/549668422448260/

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet