Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Te miért akarsz örökbefogadni? -ÖRÖKBEFOGADUNK 3. RÉSZ – Cikk sorozat a MINIMAGON

örökbefogadascikk.minimag

Aki (látszólag) egészséges és szülhet saját gyermeket, az mégis miért dönt úgy, hogy örökbe fogad?

Kapom meg a kérdést.

Nem szeretnék elrettenteni senkit sem a szüléstől, de sajnos nekem mind a kétszer megadatott az, hogy mind a terhesség, mind a szülés rossz volt, nagyon nagyon nagyon rossz volt. Pedig Isten a tanúm rá, hogy megtettem mindent.

Miután 10 évvel ezelőtt eljött az időm, hogy kislánykori álmaim beteljesedjenek, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz lesz. A számok törvénye nagyjából itt is működött, a 3. hónap után már pozitív tesztet tudtam felmutatni. Örömöm pár napig tartott, megjött a vérzésem, női orvosom elintézte egy legyintéssel, hogy ne izguljak, ez olyan sok mindenkinél előfordul manapság, jönni fog nemsokára. Várjunk 3 hónapot (mire?) majd próbálkozzunk. Oké vártunk majd próbálkoztunk, lett újra pozitív teszt, majd már időpont is a 12 hetes genetikára mikor a 10-11 héten valami történt, műtét kellett, nagyon rossz volt, nem tudtam mi történik. Mikor mentem a papírokért ugyan úgy az abortusz „sor”-ba kellett állnom, kérdezték mi történt , hát elmondtam, hogy elhalt a 10. héten a magzat és meg kellett műteni, ja az missed ab, nem abortusz, kezembe adták a papírokat oszt jónapot. Oké majd lesz valami. Közben pedig arra gondoltam, hogy sebaj valami tényleg majd csak lesz, egyszer, de mikor?

Az idő ilyenkor a legnagyobb baj.

Pedig nem sürgetett semmi, csak úgy szerettem volna már kisbabát. Nálam nem működött az engedd el, majd jönni fog, mert nem tudtam elengedni, nem tudtam arra gondolni, hogy nem akarok gyereket, mikor semmi mást nem akartam jobban a világon. Amit sikerült elengednem az az volt, hogy fittyet hánytam a számokra és a peteérésre, próbálkoztunk annyit és akkor amikor jól esett, munkát váltottam, saját üzletet nyitottunk a családdal, kicsit erre koncentráltam jobban és fél év múlva ismét teherbe estem, és csak teltek a hetek, hónapok én pedig bár nagyon izgultam (inkább rettegtem) a vetélés miatt, de a 37. héten kisfiam született, természetes úton, nehezen, nagyon nagyon nagyon nehezen, de kisfiam született.

Az első részt itt olvashatjátok

ÖRÖKBEFOGADUNK 1. RÉSZ MEGHOZNI A DÖNTÉST – Cikk sorozat a MINIMAGON

A második részt:

ÖRÖKBEFOGADUNK 2. RÉSZ – 2018. december vége – Cikk sorozat a MINIMAGON

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet