Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

VIRTUÁLIS VIDÁMPARK TÚRA – online séta otthon maradóknak

universalsutidos japan

Jelen helyzetben enyhén szólva is beszűkültek a szórakozási lehetőségek, így kénytelenek vagyunk engedni a magunk által szabott korlátokból: jelen esetben a kütyü használatra, a családi digitalizácóra gondolok.  Igen, többet használhatják a tabletet, gyakrabban fordul elő a közös mozizás is. Még mindig kontrollálva és egyeztetve nézhetnek filmet, vagy éppen játszhatnak.

SŐT, IGYEKSZÜNK OLYAN ONLINE PROGRAMOT TALÁLNI, AMIT EGYÜTT IS CSINÁLHATUNK.

Ilyen a vizi vidámparkok, és tematikus parkok bejárása ONLINE. Ez egyébként már korábban is fel-feljött időnként: tekintve, hogy a régi időkben aktív csúszdapark látogató voltam, és úgy tűnik beégett ez az egész, mert most is imádom nézni őket. Kipróbálni nem annyira sikerült sajnos újat, amióta gyerekek csücsülnek a nyakamon.

Szerencsére néhány igazán aktív rajongó, vagy éppen a parkok videós szakijai, megörökítették az élményeiket, így rajtuk keresztül mi is megismerkedhetünk néhány NAGYON MENŐ VIDÁMPARK programjával, látványosságával.

TEMATIKUS PARKOK, VIDÁMPARKOK – virtuális túra

Elsőként mindjárt itt van a disneyland-i Incredicoaster.  Amikor épült, 2001-ben a 4. leghosszabb hullámvasút volt. Ééééés szupergyors 🙂

Akinek van kislánya, akkor nagy valószínűséggel átestek már a JÉGVARÁZS időszakon. A Disneylandben lévő EPCOT parkban található a hatalmas Frozen park, ahol  a film különlegesen animált figuráival is találkozhatunk többek között.

Vagy mit szólnátok egy kis betekintéshez a Millenium Falcon fedélzetre? Akik eljutnak majd személyesen is Disneylandbe 3 szerep közül választhatnak: pilota, fegyveres, vagy épp repülő mérnökök lehetnek.

A shanghai Disneyland egyik fő attrakciója a Karib tenger kalózait megelevenítő utazás. Lehengerlő, atomdurva, elképesztő… ezek a szavak jutottak eszembe miközben néztem a videót, érdemes nagy képernyőre kitenni. Jack Sparrow 5 csillagos kalandjai várnak rátok, a látványos, néhol félemetes vizi utazás során.

A kisebbekre gondolva kerestük fel, online, a Szezám utcát, ahol békésen vonatozhatunk miközben Ervin, Sütiszörny, és Nagy Madár integet nekünk. Sőt egy űr utazáson is résztvehetünk velük.

 

Az Universal Studios Japan egy egész parknyi területet szentelt a kis, sárga izéknek, vagyis a MINYONOKNAK. A világ legnagyobb Minyon parkja konkrétan. Egy óriási retina szaggató megasárga vizuális élmény. A milliónyi minyonos boltokon túl a fő attrakció a Despicable Me Minion Mayhem. A hyper realisztikus utazás úgy tűnik egyenlő mértékben váltja ki a nevetést és a sikolyokat.

 

A cikkünk első része véget ért, hamarosan jönnek a világ legjobb vizi park online túrái. Addig is nézd meg velünk a világ legjobb játszótereit:

A világ legjobb játszóterei- szerintünk

 

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet