fbpx

Játék a fürdőkádban – bemutatjuk a QUUT-ot

Quut-Kincses sziget fürdős puzzle

A Minimag staff legkisebb tagja Beni letesztelte, kipróbálta, anyukája, pedig leírta a tapasztalatait a QUUT Kincses Sziget fürdős játékáról.

A férjem és én is azok a típusú szülők vagyunk, akik nagyon szeretnek játékokat válogatni…magunknak. Mindketten odavagyunk az olyan dolgokért, amik első ránézésre számunkra lesznek szórakoztatóak, persze azért remélhetőleg Beninek is.

Pontosan ilyen játék a Quut kincses sziget fürdő szettje is, színes, sok funkciós és ráadásul habszivacsból -ahogy a férjem hívja, habtapilapból- készült, aminek van egy hatalmas előnye.

Ezutóbbiról, mármint  habszivacsról egy, kicsit bővebben: mikor Benit vártam, láttam több videót is arról, hogy mi történik az üreges műanyag fürdőjátékokkal, valami iszonyú gusztustalan dolog, ahogy teljesen bepenészesedik a belsejük.

Anyuka csoportokban persze vannak, akik megesküsznek, hogy erős vegyszerekkel kiáztatva ki tudták tisztítani, de számomra ez sem tűnik sokkal szerencsésebb megoldásnak.

Nagyon ajánlom pár jó kis gumikacsa darabolós videó megnézését, amik ezt a penészesedést hivatottak igazolni és amiktől egy életre elmegy az ember kedve az ilyen játékoktól.

Ezeknek csodás alternatíváját nyújtja viszont a habszivacs is, még akkor is, hogyha az aktuálisan fogzó kisded mintásra rágcsálja első fürdésnél, ahogy nálunk is tette.

Persze a legfontosabb mégis az, hogy Beni mit gondolt róla.

Elsőre nagyjából semmit, de hát nem lehet hibáztatni, mikor a szép színes játék helyett egy használaton kívüli mosópor adagolóval merheti a vizet a mosdóból a fürdőszoba padlójára.

Természetesen pont ez volt, amit szerettünk volna megszűntetni a menő játékokkal és harmadik fürdésre sikerült is.

Minden lehetséges és nem lehetséges módon fel tudja használni a Quut játékokat, iszik a kis figurákból, ragasztgatja a csempére a napocskát és még olyan egyébként általa egyértelműen nagyon kispolgárinak titulált játékokra is adja a fejét, mint a figurák úsztatása.

Minimag vélemény
Minimag vélemény
Tovább olvasom
A Helloblunny forgalmazta fürdős játék nálunk tuti befutó, már csak az idő dönti el, hogy elpusztul-e a vad fogzások következtében vagy Beni is viszontláthatja majd nálunk, mikor az ő gyerekeinek szervezünk szuper nyári pancsolást a kertben.

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket