fbpx

KI NE ÖRÜLNE EGY PUHA, ÖLELNI VALÓ BALERINÁNAK? – MINIMAG JÁTÉKAJÁNLÓ

puhatextilbabal
3 év felett nem sokan tudunk ellenállni a puha, csodaszép babáknak, igaz? Szeretnénk nektek bemutatni Amelie-t, akit a Lululandshopnál találtunk meg. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás lesz, biztos sikert fog aratni minden kislánynál.
THREADBEAR DESIGN ÖLTÖZTETHETŐ TEXTIL BABA – AMELIE BALERINA

Ő egy rendkívül elegáns, és karizmatikus teremtés, lobogó szőke hajjal, és, bár talán ezt ti is látjátok, imád mindent, ami rózsaszín, és puha, és ha lehet még egy kicsit pörgős is:) 

Az angol Threadbear Design csapata és a Tender Leaf Toys ( őket a fajátékaikról ismeritek is már talán) együtt dolgozva tervezett meg számos díjnyertes fa és textiljátékot, köztük a mi kedvencünket Amelie-t is. A cég kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekek fejlődésére, legyen szó testi, közösségi, társadalmi fejlődésről.

De térjünk vissza Amelie-hez: ruházata egy (mi más) rózsaszínű kardigánt és puha tütü szoknyát visel, a rétegek között mozgatható pompomokkal. Minden ruhája levehető, alatta diszkrét kis nadrágot visel.

Belső információkkal is rendelkezünk róla:

Imád játszóterezni, kacsákat etetni, természetesen táncolni, leginkább balettezni, és legkedvesebb elfoglaltsága a barátnőivel való trécselés. Ugyanakkor azt is meg tudtuk (biztos forrásból) , hogy nem szereti a brokkolit, és a házi feladatok se tartoznak a kedvencei közé.

Gyere, ismerkedj meg vele te is

THREADBEAR DESIGN ÖLTÖZTETHETŐ TEXTIL BABA – AMELIE BALERINA

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket