fbpx

kisbaba

 – 

Amikor baba születik a környezetünkben alig várjuk, hogy meglátogathassuk. Csak Lulu születése után jöttünk rá, hogy mennyi olyan apró dolog van, amire az első látogatásnál érdemes lenne odafigyelni vendégként – és amire korábban lehet, hogy mi sem figyeltünk amikor látogatóba mentünk.

Az első babás anyukák rendszerint alig várják, hogy elkezdődjön a hozzátáplálás: izgalmas lesz új ízekkel kísérletezni, talán a szoptatás gyakorisága is csökken majd, és azt hallották, a szilárd étel segít a babának, hogy átaludja az éjszakát. A többedik gyerek esetében azonban általában már kevésbé lelkesek… A következőkre készülj fel, amikor megkezded a hozzátáplálást:

 – 

Ez a téma egy darázsfészek. Békében tárgyalni róla szinte lehetetlen, a két oldalon ugyanis elszánt, „Nekem van egyedül igazam!” zászlót lengető veterán harcosok gyülekeznek, akik sokszor hamarabb alakítanak ki elhamarkodott véleményt a másikról, mint hogy beleképzeljék magukat annak a helyzetébe. Így viszont nem alakulhat ki béke, a tárgyalások megrekednek, a lövészárkok állnak, „a nemzetközi helyzet” pedig – mint mindig – fokozódik.

Népszerű cikkek

Kövess minket