fbpx

Babaszoba

Nem ritka, hogy egy kisgyerek szereti az otthoni, kádban való fürdőzést, és izgatottan várja a családi strandolást is, ám ott még sincs bátorsága belemenni a medencébe. Vagy éppen babaként még tetszett neki, hogy anya és apa belemártotta a vízbe a strandon, együtt pancsoltak, de kisgyerekként a lábu
Egy nyafogással és vitával töltött reggel után Rebecca Swanson, a Today’s Parent szerzője úgy döntött, újra megtanítja gyermekeit arra, hogyan kell játszani – hiszen ők látszólag elfelejtették.
A dal előzménye, hogy Kásler Miklós szerint mindössze hét iskola tiltakozik a NAT ellen.
Ha gyermeked elsajátítja ezeket az egészséges szokásokat, nagyobb eséllyel kerülik majd el a fertőzések, betegségek.
Azzal, hogy szülővé válsz, egészen más szemszögből kezdesz látni bizonyos dolgokat. Nem csak az életed változik meg, hanem az első gyermek megszületésével az undorító dolgok természete is.
Mindannyian biztosak lehetünk abban, hogy sok anyukát az őrület szélére kerget, amikor a gyermekeik étkezés alatt csinálnak rumlit.
A hiperkonnektivitás olyan újfajta kihívásokat elé állít mindannyiunkat, amelyekre fel kell készülnie a szülőnek, pedagógusoknak is egyaránt. De vajon készen állunk?
A terhességnek bizony vannak furcsa vagy éppen kellemetlen velejárói, amit csak azok ismerhetnek, akik már átélték ezt a kilenc hónapot. Neked melyik ismerős?
A legtöbb gyerek számára az ünnepi időszak egyet jelent a hozzá kapcsolódó legendákkal, mesés történetekkel – az ő szemükben ajándékozás sincs Mikulás vagy éppen Jézuska nélkül.
Elterjedt nézet, hogy a lányok matematikai képességei rosszabbak a fiúkénál. Erre cáfol most rá egy új kutatás.

A hála érzése, kifejezése nem feltétlenül természetes, magától értetődő dolog – segíteni kell a gyermeket abban, hogy hálás lehessen. A hála szerencsére ugyanis tanulható, és van néhány stratégia, amivel segíthetjük ezt.

Lehet, hogy eddig még sosem hallottál erről az egyébként létező jelenségről. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy beszéljünk róla!

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket