Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

magyar termék

Először is tegyük tisztába az alapokat!:) A bőr típusa 4 féle lehet: normál, zsíros, száraz vagy kombinált. A bőröd ápolásának az az első lépése, hogy tudd, melyik típusba tartozol. Erre építheted a bőrápolási rutinodat és a sminkrutinodat is, a tudatos vásárlás csak ezzel a tudással valósítható meg.
Hidd el, ha először találkozol a kisbabádon pelenkakiütéssel az egy igen megrázó élmény lesz, pedig egy csecsemő életében, de még akár 1 éves koron túl is számos alkalommal előfordulhat pelenkakiütés. Ez az irritáció általában vörös, gyulladt bőrfelülettel találkozol, amit egész biztosan szeretnél elkerülni igaz?
Hello mindenki: felkészültetek az évszakváltásra? A gyerekruhás szekrény átvizsgálása közben gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek, akik azzal szembesülnek, hogy gyakorlatilag mindent is kinőtt a gyerek. Kezdhetjük a tavaszi gyerekruha beszerző körutat.
Idén először akkor gondoltam magamra, (mármint karácsonyi ajándék kapcsán, mert azért néha szoktam gondolni magamra is:)) amikor megláttam RINGLI KIDS karácsonyi felsőjét.
Babakék, babarószaszín, púder és pasztell színek, szürke és társai.. a legtöbb baba- és gyerekszoba dekoráció, kiegészítő az utóbbi években a halvány színek köré épült. De mihez kezd az a lelkes szólő, aki a bohémabb stílust kedveli, és főleg színeket, erős színeket szeretne maga körül látni? Nincs

Sokat beszélünk a tudatos vásárlásról, és arról, hogy mit hagyunk gyermekeinkre örökségül…

Herbarting termékekről olvashattál már nálam. Most azt mutatom be, ki áll az egész mögött. Zsófia imádja a munkáját és ez meg is látszik a termékein, de a képeken is, amit Trosztel Adrienn fotós csípett el munkavégzés közben. Ezek a kozmetikumok a természet erejével, némi mágiával és sok szívvel készülnek, úgy használd!

Nem is olyan sokára, novemberben megszületik a legújabb tagja a Minipiac csapatnak, barátnőm kislánya. Bár minden bizonnyal olvasni fogja ezt a cikket is, (hello Bea:)) így tudni fogja, nem várjuk üres kézzel a kis Föld lakót:).

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket