fbpx

nagycsalád

Jól indul az új év a hírességek háza táján. A pár már a nyáron beszélt arról, hogy van még egy megtermékenyített embriójuk, most már azt is lehet tudni, hogy kisfiút várnak. Azért is fontos, hogy Kimék ilyen nyíltan beszélnek a béranyaságról, mert a hatalmas követőtáboruk és a személyes hangvételű történeteik segítségével akár a témáról alkotott sztereotípiákat is tudják árnyalni.

Az elsőnél még mindent tökéletesen akarunk csinálni, aztán ha ez nem sikerül, úgy gondoljuk, rossz anyák vagyunk. Nem úgy nézünk ki, és nem vagyunk olyan kiegyensúlyozottak, mint a magazinokból és reklámokból ránk mosolygó anyukák, akinek még a babáik is tökéletesek. A másodiknál már sok mindent elengedünk, időnk sincs annyi, mint korábban, de mi a helyzet, ha a harmadik gyerek is megérkezik? Háromgyerekes anyukák vallanak arról, hogyan lettek egyre lazábbak, a gyerekek számának növekedésével.

Sok vita, cikk látott napvilágot az internetes robbanás óta arról, hogy valójában ártalmas vagy hasznos az internethasználat a családi életben. Kétség kívül a személyes kontaktust semmi nem tudja teljesen pótolni, viszont a világhálót nemcsak kapcsolattartásra, hanem egyéb dolgokra, például ügyintézésre is használják a családok. Sok órát és pénzt is megspórolhatunk, ha a technológiát ügyesen használjuk.

Népszerű cikkek

Kövess minket