Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

szakértői cikk

Egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy tehermentesen, lakáshitel, CSOK és babaváró hitel nélkül, kizárólag megtakarításokból vásároljanak lakást vagy házat. Pedig ahogy bővül a család, úgy szűkül a tér és legkésőbb a második baba érkezésekor kicsi lesz a garzon és előáll a Sün Balázs-effektus.
Az okés, hogy én kb. egész évben szenvedek az allergiás tüneteim miatt, de, hogy a gyerekem is?! Márpedig sajnos a gyerekeinket se kíméli, ezért megkérdeztük a Minimag szakértőjét Dr. Garan Diánát, hogy segítsen nekünk eligazodni a gyermek allergia kezelésében.
Folytatjuk a nemrég megkezdett sorozatunkat, amelyben alvás szakértő segítségével körbejárjuk a babák alvás problémáit, alvási igényeit, és a lehetséges megoldásokat, amik könnyebbé tehetik a megfelelő alvási szokások kialakulását.
Alvás, aludni, pihenni. Nagy valószínűséggel ezek azok a szavak, amik foglalkoztatnak titeket, vagy éppen a hozzájuk fűződő cselemény hiánya, az első 6 hónapban. Még akkor is, haazon szerencsések közé tartozol, akiknek a babája egész éjjel alszik, időről időre felmerülhetnek alvási problémák nálatok is.
Talán az egész világegyetemben nem létezik olyan család, ahol ne merült volna fel valamilyen, gyerekekhez kapcsolódó alvás probléma. A szerencsések csak egy-egy zűrős nap után ( pl oltás) találkoztak alvás problémákkal, míg mi többiek nap, mint nap.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet