fbpx

Tippek ovikezdéshez – Mi az, ami biztos nem fog kelleni

Tippek ovikezdéshez - Mi az

Most, hogy már túl vagyok néhány ovikezdésen be kell valljam, hogy az elején hajlamos voltam túl vásárolni magam, ezzel jó pár felesleges darabot felhalmozni. De mik azok a dolgok, amik a legfontosabbak az ovikezdéshez?

Alvó pajtás: az eddigi tapasztalataink alapján egyik oviba se engednek bevinni játékot, de alvópajtit mindig, sőt kifejezetten a lelkünkre kötik szülői értekezlet során, hogy a gyerkőcnek legyen alvója. És mi lehetne a legjobb alvótárs, mint anya vagy apa, esetleg mindkettőjük? Az Eclectickdesign babáira a ti fotóitok kerülhetnek, választható egyoldalas, kétoldalas babát is. 3 méretben készülnek a babák, az általad kiválasztott grafikával és a megküldött fotóval.

 

Oviszsák: ez is egy olyan dolog, ami minden oviba szükséges. Nálunk az akasztós verzió kellett, de láttam már olyat, ahol vállfara tették a kis zsákot. Idén a legszuperebb zsákokat a Zapi Design-nál találtuk meg. Zapinál a teljes ovis textil szettet be lehet szerezni, gumis lepedő, ágynemű huzat, tornazsák. Nagyon cuki mintákból lehet választani és az árak is nagyon barátiak.

 

 

Ovis jel: Ez az a dolog, amiben nem igazán tudok hinni, legelső alkalommal mi is megvettük, ami aztán ott porosodott a szekrény aljában, mert nem álltam neki vasalgatni a matricákat. Amúgy egy másik oka is van annak, hogy nem használtuk: a legtöbb gyerekruhát eladom és valamiért én se szeretem, ha benne van más gyerek jele :), tudom fóbiás vagyok. Szóval a jelet sima alkoholos filctollal rajzoltuk bele a pólók alsó címkéjébe. A cipőt meg hamar megtanítottuk, hogy melyik az övé, abba soha nem tettünk jelet.

Benti szandál:igen nem véletlenül írtam szandált, nem jó a sima benti cipő, olyan kell, ami masszívan tartja a lábakat. Nekünk eddig a D. D. Step márka vált be, nagyon nagy a választék, mindig találunk megfelelőt.

Ezek azok a kiegészítők, amikre mindenképpen szükségünk lesz, de a legfontosabb a lelki egyensúly: bízzunk az óvónőkben, és abban, hogy életünk napsugara jó helyen lesz, jó kezekben és egy szuper kaland

Van még ovis témánk 🙂

A budapesti passzív ovi Európában is egyedülálló

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket