Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kihezvigyem.hu | Szakemberkereső szülőknek

Kihezvigyem.hu | Szakemberkereső szülőknek
A „gyerekkel vagyok” kifejezés azt (is) jelenti, hogy az elkövetkező 18 évben folyton keresünk valakit: szülés felkészítőt , bébiszittert, fejlesztőt, zene tanárt, netán logopédust, mozgásfejlesztőt, és még számos más területen kutatunk, keresünk valakit.  Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy végre mindenkit meg fogsz találni egy helyen?

Ugye, hogy elájultál, fel kell, hogy mossanak, mert ezt álmodban sem gondoltad volna.

Nem elég, hogy az oly drága, és nem létező időnket spórolhatjuk meg az oldalon, de attól is megkímél minket, hogy azon szorongjunk hol találunk megfelelő szakembert az adott igényünkhöz.

Az oldalon az élet számos területét lefedő szolgáltató lesz fenn ( már most is sokan vannak, de érdemes elmenteni az oldalt, és gyakran rákattintani, böngészni az új szolgáltatók között) legyen szó fényképészről, dúláról, vagy éppen hozzátáplálási szakértőről.

Kihezvigyem.hu | Szakemberkereső szülőknek

Szinte bizsereg a klaviatúrám, ahogy ezt írom: a kihezvigyem.hu Magyarország első online szakember kereső- és időpontfoglalója kifejezetten szülőkre szabva. Tehát egy startuppal van dolgunk, amihez nagyon sok sikert kívánunk. Hiánypótló az oldal.

Amikor rákattintotok egy-egy szakértőre profi bemutatkozást és online időpont foglaló rendszert is találtok az adatlapján, nem kell egy harmadik oldalra kikattintani, seperc alatt meg van az időpont a családi fotózásra, TSMT terapeutához, sőt még alvásszakértő segítségét is igénybe tudjátok venni.

Az oldalon véleményezni is lehet a szakértőket, ami tovább fogja segíteni a kiválasztás folyamatát.

Az oldalon található TUDÁSTÁRban a szakértők bemutatkozó anyagait találjátok, így jobban megismerhetitek a választott szakembert.

Kihezvigyem.hu | Szakemberkereső szülőknek

Külön szeretnénk kiemelni az oldal design-ját, megjelenését, ami rendkívül jól sikerült, felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A keresőben a szakterületeken kívül lokációra is tudtok szűrni, sőt az online elérhető szolgáltatásokra is.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet