fbpx

SEGÍTSÉG AZ ALTATÁSHOZ- BEMUTATKOZIK A CSEPPKE APPLIKÁCIÓ

CSEPPKEMINIMAG

A Cseppke megint valami olyat alkotott, ami igazán egyedülálló, új és óriási segítséget nyújt a kisgyerekek elaltatásához. Ez pedig nem más, mint a Cseppke applikáció. Ebben a kisbabás szülők altatózajokat találnak, aztán vannak benne hangos mesék valamennyi Cseppke figurával. Aki ismeri a Cseppkét, az tudja, hogy minden egyes baba- és tipegőhálózsákon szereplő figurának van egy saját meséje, amely egy meseterapeuta szakpszichológus segítségével született. A kicsik a következő barátok történetét hallgathatják meg Vadász Bea és Előd Álmos tolmácsolásában: csiga, kutya, cica, nyuszi, birka, zsiráf, fóka, süni, varjú, bagoly, pingvin, tündér, egyszarvú, béka, kisautó, tűzoltóautó, panda, elefánt, dinó, jegesmedve, vonat.

Ám az igazi varázslat, hogy az alkalmazás segítségével a hálózsákon található figura megelevenedik. Ha az applikáción bekapcsoljuk az „Életre kelt Cseppke” menüpontot és a készülék kameráját a minta felé fordítjuk, akkor az állatka megmozdul, történik vele valami csodálatos, esetleg meg is szólal, dalra fakad vagy épp – mint a tündér – jó éjszakát kíván. Ezáltal egészen biztos, hogy a szülők számára is könnyebbé válik az esti rutin és a picik gyorsabban merülnek álomba. A megelevenedő figurák és a mesék segítik a kicsi kötődését a zsákocska iránt, megadják a biztonságot, és meséssé varázsolják az altatást. Nem kell ehhez mást tenni, csak az appot letölteni és az új szériás tipegőhálózsákot, vagy a BigFace kollekció esetén a zsák mellé küldött varázskártyát elővenni otthon.

 

Mindegy, hogy egy altatózaj, hangos mese vagy megelevenedő kedvenc mellett döntünk, a Cseppke applikációval, amely elérhető az Apple iStore-ban és a Google Play Áruházban egyaránt, a gyermek korára, igényére szabható a kedves gondoskodás.

Itt találod az applikációt: appstorelogo.png google-play-badge.png

Ha még nincs Cseppke hálózsákotok akkor a Cseppke oldalán található kártyákkal ti is ki tudjátok próbálni, a kutyus, a cicus, a nyuszi és a szörnyike a hálózsákokhoz mellékelt fotókon megelevenedve, egy-egy kedves altatóverssel segít a kicsi zsáktulajdonosnak ráhangolódni a pihenésre.

JÖHET A JÓL MEGÉRDEMELT ALVÁS?

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)