fbpx

FOGZIK A BABA? – HASZNÁLJ TERMÉSZETES RÁGÓKÁKAT- MUTATJUK A MINIMAG KEDVENCÉT

Fogzik a baba
A fogzás egy igencsak izgalmas mérföldkő a baba számára, de sajnos az a rossz hírünk van, hogy ez bizony nehéz és fájdalmas is lehet, sőt egy igen hosszú folyamat (legalábbis így érezzük mi anyukák, igaz?). Bár izgalmas, hogy a szemünk fénye, teljesen önállóan sorakoztatja fel gyönyörű fogkészletét, sok csecsemő számára azonban ez fájdalommal és hozzá tartozó nyűgős állapottal jár.
baby-toddler-kid-happy-smile

VAN EGY TIPPÜNK, AMIVEL MEGKÖNNYÍTHETED EZT AZ IDŐSZAKOT.

A legtöbb csecsemőnek az első foga fél éves kora körüli jelenik meg (ez olykor +- hónapokkal is eltérhet, babája válogatja). A fogzási tünetek azonban- nyáladzás, harapás, sírás, étkezés megtagadása, éjszakai ébredés, fülhúzás, arcdörzsölés és általában igen nagyfokú nyűgösség ( ami teljesen érthető, mi felnőttek is nehezen viseljük a foghoz kapcsolódó problémákat)  – valójában néhány hónappal a baba első fogának megjelenése előtt megkezdődhetnek.

A legjobb módszer a fenti tünetek enyhítésére, ha választasz egy megfelelő fogzási játékot. A mi választásunk a Planetino shopjában talált Filibaba rágókákra esett, már mondjuk is miért:

FILIBABBA RÁGÓKÁK
Filibabba kaucsuk rágókák

100 % kaucsuk, azaz természetes gumiból készült, semmilyen káros hatással nem lesz a babádra, ráadásul az előállítása sem terhelte meg a környezetet.

TUDTAD? A dán Filibabba márka a napfényes Aarhus városában található, és ők voltak az első babafészek készítők a dán piacon. A legnagyobb szeretettel és gondoskodással készítik a skandináv design gyerek termékeket. Hisznek a”Skandináv Szépségben”, céljuk, hogy gyermekeink biztonságos és egészséges környezetben nőjenek fel.

A rágóka kollekció tagjai, amit az északi természet ihletett, Bella (méh)  és Felix (légy: mennyireee menő már) könnyen kézbe foghatóak a szárnyaknak köszönhetően, a redős felület finoman dörzsöli a baba ínyét. Ez az egyik legjobb a babáknak, hiszen a rögös, redős megoldás enyhítést hoz számukra.

Egy innovatív, letisztult dizájnú babajátékkal van dolgunk, amit csak ajánlani tudunk.

Keressétek a Planetino webshopjában, ha bármi kérdésetek lenne, itt fel tudjátok tenni.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)