fbpx

Ízelítő 2020 legtrendibb játékaiból- kódoló robottól az újrahasznosított motorig

2020 legmenőbb játékai

Íme 2020 legfigyelemre méltóbb játék trendjei, amik olykor megrökönyödésre, olykor tátott szájjal való álmélkodásra késztetnek minket.

Kódoló robot érzékelőkkel

Az iRobot Root rt0 kódoló robot egy családbarát megoldás azoknak a felhasználóknak, akik drága vagy bonyolult felszerelés nélkül keresik a lehetőségeket a fejlett robotprogramozásra. A robot 20 reaktív érzékelővel van felszerelve, három különböző tanulási szinttel, kezdőktől egészen a haladó felhasználókig. Ideális azoknak a családoknak, ahol különböző életkorú gyerekek vannak, hiszen mindannyian tudnak tanulni a robot segítségével.

Képek forrása, és további információ: IROBOT-ROOT

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Az iRobot® Root® kódoló robotok megkönnyítik és természetessé teszik a kódolás megtanulását bármilyen környezetben, otthon vagy akár az iskolában. A kódolásé a jövő.

A KidKraft játékkonyha némi speckóval

A KidKraft játékkonyha némi speckóval

A Kidkraft konyhája továbbfejlesztette a gyerekek kedvenc szerepjátékát, a játékkonyhát. Nem új dolog, hogy a szülők játékkonyhát vásárolnak gyerekeiknek, de ennek a játékkonyhának, nem csak sütője, kis mosogatója van, hanem a gyerekek életkorához lehet alakítani a kinézetét. A KidKraft Farmtól asztalig tartó konyhája három-nyolc éves gyerekeknek készült: 5 játékmódot foglalva magában: a gyerekek főzhetnek, apríthatnak, tisztíthatnak, rendezkedhetnek és alkothatnak a 18 darabos kiegészítő és játékétel készletet variálva.

A konyhai játszókészlet tartalmaz egy parasztház-stílusú mosogatót fényekkel és folyóvíz hangokkal, ( így is felhívva a gyerekek figyelmét a kézmosás fontosságára) , valamint egy főzőlapot fény- és hangmozgás-érzékelőkkel. Tároló dobozokkal és hűtőszekrényként kialakított rekesszel is rendelkezik a konyha.

Képek forrása, és további információ: KIDKRAFT

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Nincs olyan gyerekes háztartás, ahol a jétékkonyha ne töltene be egy bizonyos életkorban központi szerepet. Nekünk nagyon bejön ez a multifunkcionális játékkonyha.

Az OMY Super Buddies karkötők

Az OMY játékokat mi is nagyon szeretjük, (itt írtunk a márkáról).

A gyűjthető karkötők együtt vagy külön is viselhetők, 100% PEVA anyagból készültek, amely rugalmas és tartós anyag. Minden karkötőt az OMY párizsi stúdiójában terveztek- hű maradva a márka fényes és modern esztétikájához – központi témaként meghatározva a játékos műalkotásokat, melyek ösztönzi a testreszabást, a kreativitást és a gyakorlati játékot.

Képek forrása, és további információ: OMY

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Nem véletlenül tartozik a kedvenc márkáink közé az OMY, ebben a kollekcióban különösen az arany tigris áll a szívünk csücskében.

A Keel Eco újrahasznosított műanyag játékokat készít palackok újrafeldolgozásával

keel eco plüssök

Szerencsére rengeteg olyan divat-, lábbeli- és kiegészítő márka foglalkozik már az újrahasznosított műanyag vizes palackokból készült termékek fejlesztésével. A Keel Eco a plüssjátékok egyik nagy ágyúja,  egy egészen új vonalat vezetett be a műanyag újrahasznosított termékek piacán. A márka kézzel mosható plüss játékokat készít 100% -ban újrahasznosított anyagokból. A Keel Eco termékcsaládban több mint 30 veszélyeztetett állat karakter található, olyan állatok, akiket a műanyag szennyezés erősen érint.

Képek forrása, és további információ: KEEL

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
A gyerekek élvezni fogják, ha az orángutánok, a sólyom teknősök, a kék bálnák és más vadon élő állatok plüss változataival játszhatnak, amelyek olyan anyagokból készülnek, amelyek segítenek megtakarítani az energiát és csökkenteni a hulladékmennyiséget.

Az IKEA x LEGO 'BYGGLEK' kollekció ötletes játékra ösztönzi a gyerekeket ( és a játékos kedvű szülőket)

IKEA x LEGO 'BYGGLEK'

A gyűjtemény speciális tárolókból áll, amelyeket a gyerekek felhasználhatnak a meglévő LEGO-darabjaikkal való játékhoz, és gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket kínál számukra, Mi is írtunk róla:

Minden további részlet, és magasztaló véleményünk itt olvasható:

Az IKEA ÉS A LEGO ÖSSZEFOGOTT – MEGALKOTTA ÁLMAINK DOBOZÁT

GYŰJTHETŐ JÁTÉKOK -hulladékcsökkentő üzemmódban

Rengeteg gyűjthető meglepetés játék készül gyerekeknek, amelyek kis csomagokból és dobozokból állnak, amik aztán tömérdek szemetet eredményeznek. A Sunny Days játékgyártó, Ravel Tales kollekciójával izgalmas csavart tesz erre a népszerű koncepcióra. Az újonnan piacra dobott játékok az első héten elkeltek az Amazon-on, ez köszönhető annak, hogy újszerű, hulladékcsökkentő élményt kínálnak.

A Ravel Tales lényege, hogy a gyerekek kicsomagolnak egy fonalgömböt, aminek a közepén található a meglepetés játék. Minden egyes kibontott új réteggel valami újat lehet létrehozni, például egy kisállat ágyat vagy egy barátsági láncot, karkötőt.

Képek forrása, és további információ: AMAZON

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Unikornisra kihegyyezett szemű Sári lányom azonnal jelezte, hogy kéri ezt a játékot, és az összes darabját. A gyerekek oda lesznek érte...

ÜLTESSENEK A GYEREKEK VIRÁGOT PEPPA MALACCAL

Peppa malac ültető ládák

Az Interplay UK Peppa Pig Grow & Play termékcsaládja Peppa Pig karaktereket tartalmaz, amelyekhez Peppa Pots ültető készletek társulnak. Ezekkel a játékokkal a gyerekeket arra ösztönzik, hogy olyan növényeket ápoljanak, mint például a zsázsa, a borsó, a bazsalikom vagy a vörös amarant. Az ily módon felállított cserepes növények sora egy teljes utcaképet mutat:  egymás melletti házak cuki sora.

Noha maga a játék nem újrahasznosított anyagokból készül, mégis az edukációs szerepe nem elhanyagolható. A színes, kedves külsővel rendelkező tartályok, és a hozzájuk kapcsolódó lehetőségek segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy megtanulják, hogyan kell szórakoztatóan gondozni a növényeket.

Képek forrása, és további információ: Interplay

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Azokban az időkben, amikor sok háztartás érdeklődik a beltéri kertészkedés és a saját élelmiszer-termesztés iránt, ezek a játékok különösen népszerűnek ígérkeznek a zöld affinitással rendelkező gyerekek körében.

KÓDOLÁS ALAPFOKON, MÁR 4 ÉVES KORTÓL

A „Genibot” egy interaktív robotmegoldás négyéves és annál idősebb gyermekek számára, segít megismertetni őket kódolási koncepciókkal, hogy minél előbb megérthessék a digitális világ alapjait. A robot Android vagy iOS eszközzel használható, és támogatja a Python, valamint a Scratch 3.0 programozást is, azért, hogy a technikák széles skálájával taníthassa a gyerekeket. A rendszer számos kódolókártyával rendelkezik, amelyek zenével, vonalvezetéssel, nyelvvel és egyéb tevékenységekkel tanítanak.

Képek forrása, és további információ: KOREATECHDESK

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Az első olyan oktatórobot, melyet valóban megéri használni óvodától egyetemig, mert minden korosztálynak tartogat kihívásokat és szórakozást.

AZ ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAG MOTOR

AZ ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAG MOTOR

Az MGA új Little Tikes Go Green vonala tökéletesen alkalmazkodik az öko-tudatos szülők igényeihez, azokéhoz, akik szeretnék csökkenteni környezeti hatásukat, miközben gyermekeiknek továbbra is prémium játékokat biztosítanak. Újrahasznosított műanyagból készült és újrahasznosított anyagokba csomagolt kollekció igazi bolygó- és gyerekbarát.

A kollekcióban megtalálható a 18 hónapos és 3 év közötti gyermekek számára tervezett Little Tikes Go zöld, kamionos pótkocsi. Kivehető pótkocsival rendelkezik, amely extra tárhelyet és játékteret kínál, és használható szülő toló üzemmódban, vagy eltávolíthatja a padlólapot a gyermek által játszott játékhoz.

Képek forrása, és további információ: Little Tikes

Minimag szerint
Minimag szerint
Tovább olvasom
Mind a dizájn, mind a mögötte lévő technika szimpatikus, kár, hogy nem tudták még forgalomba hozni, na de majd idén:)
Menő játékok

Népszerű cikkek

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket