Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

ELLENÁLLHATATLAN ÉPÍTŐSZETT- BEMUTATJUK A LUBULONA-T

Lubulona Summerville városi mini készlet

A Minimag legkisebb csapattagja letesztelték a LUBULONA Summervill fa építőkészletét. Az, hogy óriási sikert aratott enyhe kifejezés. Az egyik legszerethetőbb fa építőkészlet, mutatjuk máris, hogy miért.

-Most 4 emeletes tömbházat építsünk!
-Neee, jó lesz a két emeletes is! Szerintem a kék színű tető a legszebb!
-Neeem, szerintem a piros! Apa, nekem a piros a kedvencem, mostantól mindig azzal fogok játszani!
– Szerintem játszon most a kistestvéred is, Ő is nagyon szeretné kipróbálni!

Lubulona Summerville városi mini készlet

A gyermekszobában hangos kacagás és autó brummogás hallatszott. A gyermekeim, és az apukájuk játszott a Lubulona Summerville városi szettel. Jó, így név alapján lehet, hogy azonnal nem ugrik be ez a csodaszuper játék, úgyhogy mesélek róla, és utána garantáltan tudni fogjátok.

Az Anyaparadicsom.hu oldalán találtam rá erre a szépségre. Igényes, fából készült természetes játék, amely 4 egymásra építhető elemből, 2 kisautóból, 2 figurából, 4 létrából, és 2 tetőből áll.
Bükkfából készült: tartós használat után sem sérült a festék, amellyel a mintázat került a játékra, és amely a gyermekek számára teljesen ártalmatlan.
A gyermekek alaposan igénybe vették (leesett, megkóstolták, nagyobb hévvel tették egymásba az elemeket), mégis makulátlan maradt a játék több hét után is.

Lubulona Summerville
Lubulona Summerville

A 2 éves kisfiam előszeretettel vette a fa bábúkat a szájába. Természetesen folyamatosan figyeltem a kisfiamat, viszont nem kellett attól aggódnom, hogy Neki bármilyen baja lesz, hiszen erre a gyártó teljes körűen odafigyelt. Élveztem, hogy az ő picike kezébe is tökéletesen illeszkedik a bábú, könnyedén tudja azokat egymásba helyezni már ilyen pici korban is.

Imádtam ezt a játékot, hiszen kreativitásra, szerepjátékra ösztönözte a gyermekeimet. Az 5 éves kisfiam folyamatosan magyarázta a kétéves testvérének, hogy éppen mit is kellene csinálnia, és Ő milyen fantáziával töltötte meg éppen a szobát. Tudjátok, szerintem az egészben pont az a legszuperebb, hogy amennyire egyszerűnek tűnik első körre a játék, annyira jó.

Lubulona Summerville
Lubulona Summerville

Játszottak tűzoltósat: (a piros tetős házikó volt a tűzoltó állomás), továbbá a piros bábú a megmentő. A kék bábú ebédfőzés közben bizony ott felejtette a lábast a tűzhelyen, és gyorsan meg is történt a baj! Hangos szirénázás töltötte be a szobát, és végül szerencsére mindenki megmenekült.

A következő játékunk a nagymama lakását illusztrálta, akihez a kisfiam felugrott egy finom süteményre. A Mama a negyedik emeleten lakott, és ezt gyorsan fel is lehetett építeni a Lubulona játékelemei segítségével.

Nagyon tetszett, hogy ezeket a játékokat nem én találtam ki, hanem a kisfiam, több új szót is tanított a 2 éves tesójának, aki lelkesen utánozta a bátyját.

Tudtátok, hogy ezek a játékok egyszerű kifejezéssel nyílt végű játéknak számítanak? Ezeknek a játékoknak nincsen eleje, sem vége. Ti alkotjátok meg, hogy mi is történjen, minden csak rajtatok múlik. 2020-ban, amikor a technika ennyire felgyorsult, szerintem nagyon fontos, hogy egy kicsit lelassuljunk. Ehhez nagyon hasznosnak tartom ezt a játékot, és nagyon jó szívvel ajánlom Nektek is!
Alkossátok meg a saját meséiteket, amelyeket aztán le is rajzolhattok együtt a családdal!
Nálatok ki lesz a főhős?

FÓKUSZBAN

BOHO STÍLUS

További cikkei

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet