fbpx

BABA POPSIKRÉM, VAGY JÁTÉK? | MINIMAG HAZAI KÖRKÉP

Popsikrém gyógyszertári helyett Minimag

Létezik egy magyar baba kozmetikai márka, akik egy nagyon szuper, játékos babapopsikrém ötlettel áltak elő. 

Hidd el, ha először találkozol a kisbabádon pelenkakiütéssel az egy igen megrázó élmény lesz, pedig egy csecsemő életében, de még akár 1 éves koron túl is számos alkalommal előfordulhat pelenkakiütés. Ezzel az irritációval általában vörös, gyulladt bőrfelület képében találkozol, amit egész biztosan szeretnél elkerülni igaz?

Épp ezért kiemelten fontos, hogy megelőzd ezt az állapotot a gyakori pelenka cserével és a megfelelő baba popsikrém kiválasztásával.

A magyar családi vállalkozásként működő Babyzoo natúr baba kozmetikai termékeket gyárt, a receptek több, mint harmincéves kozmetikai iparban eltöltött tapasztalatokon alapulnak, figyelembe véve a legújabb baba kozmetikai trendeket. Számos termékük közül mi most a legújabbat, a Babyzoo Babapopsikrémet szeretnénk nektek bemutatni, ami tökéletes választás arra, hogy megelőzzétek a pelenkakiütést.

JÁTÉK LESZ A PELENKÁZÁS

A Babyzoo Babapopsikrém használatát már egészen újszülött kortól megkezdhetitek. Az összetevők kizárólag természetes, natúr hozzávalók, nem tartalmaznak mesterséges színezéket.

A benne található cinkoxid egy porszerű ásvány, amely áthatolhatatlan gátat képez a nedvesség előtt, így akadályozhatod meg a pelenka kiütés kialakulását. Az argán olaj táplálja a babák bőrét, csökkenti a bőr kiszáradását.

TUDTAD? Az argánfa az egyik legöregebb fa a földön. Mintegy 60 millió éves. Különlegessége, hogy csak Dél-Marokkó egy kis területén őshonos.

És, hogy miért lesz játék a pelenkázás?

Nagyon menő dolgot talált ki a Babyzoo csapata: a kupakban kis golyókat rejtett el, így csörgőként is tudja használni a babád, miközben te pelenkázod őt. A tubus elején Lulu-t, a pandamacit találjátok, őt is nagyon szeretik nézegetni a gyerekek.

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket