Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Csillogj szilveszterkor is!

A glitter hair trend
Egy újabb diy projekt, amivel te leszel a szilveszteri buli sztárja. A nyári zenei fesztiválok hangulatát idézzük meg, az új esztendőre készülve.

A glitter hair trend

A glitter hair trend
Forrás: szerző

Vagyis a csillámos haj trend, 2023-ra már nem csak a zenei fesztiválokon, hanem a különlegesebb eseményeken (esküvő, szülinap), vagy akár a hétköznapokon is láthatunk olyat, aki csillogó hajkoronával jön velünk szembe. Ezért, hogy te se maradj le erről a trendről, megmutatjuk neked hogyan tudod otthon elkészíteni ezt a haj stílust.

Egy pofon egyszerű művelet az egész. (Többször leteszteltem, ne izgulj!)

Amire szükséged lesz…

A glitter hair trend
Forrás: szerző

1, hajzselé:

 Minél tartósabb annál jobb, olyat válasz, ami gél állagú (átlátszó). Így, miközben felviszed a hajadra a masszát tökéletesen látni fogod majd a végeredményt is, és azt is hova kell még esetleg tenni.

2, Csillámpor/ glitter:

Itt csak a képzeleted szabhat határt, mivel a kész gélekkel ellentétben, itt te tudod összeállítani milyen csillámok kerüljenek bele.

Ha van már otthon csillámod, akkor ez a rész pipa. De, ha most vásárolnál,  én ajánlom a műkörmös üzleteket vagy hobbiboltokat.

Tipp: Érdemes többféle méretű és színű csillámot használni.

3, Edény és ecset

Egy kisebb tégelyt és egy laposabb, nagyobb fejű sminkecsetet vagy hajfestő ecsetet válassz.

4, hajlakk

Ebből is minél erősebb annál jobb. ezzel fogod fixálni az elkészült hajkoronát.

A glitter massza összeállítása:

A kis edénybe egy kevés hajzselét nyomunk, (ha kevésnek találod később még adhatsz a keverékhez), majd jöhetnek a csillámok és az ecsettel elkeverjük úgy, hogy minden csillám részecskét körül öleljen a gél. Majd pingálhatjuk vele a hajunkat. És ne felejtsük majd a hajlakkal fixálni a kész végeredményt.

@maplelivhair DIY Hair glitter tutorial. It is so easy to make this glitter. Just get your favorite color glitter. Make sure there is at least 3 sizes of it in the bottle or bag, and mix it with hair gel.. #hairstyle #hacks #hairglitter #diy #dhairwigs #hairtok #glitter #fyp ♬ sail away (instrumental) – lovelytheband

Tipp:  Addig ne nyúlj a hajadhoz, míg meg nem szárad a hajzselé. 

Milyen hajstílust érdemes választani?

Az egyszerű válasz hogy olyat amilyet szeretnél, itt csak a képzeleted és kéz ügyességed szabhat határt. (Nekünk a hajfonatok váltak be.) Ha inspirálódni szeretnél ajánlom figyelmedbe a Pinterest-et.  Hogy még könnyebb dolog legyen, összeállítottunk neked egy Pinterest mappát, a legszebb csillámos hajkoronákkal:

Papp Nelli

Minimag gyakornok

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet