Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gyerekszoba dekoráció | Válassz erős színeket

Gyerekszoba dekoráció újhullámos
Az egyik legjobb része a gyerekszoba tervezésnek, amikor már a dekorációnál tartunk. Mert az azt jelenti, hogy kész, meg vagyunk, az alap rendben van, most már csak le kéne vadászni a koncepcióhoz illő dekorációkat.

És akkor hopp, derült égből villámcsapás: mindenhol ugyanazt lehet megvásárolni, amivel persze nincsen semmi baj, de van az úgy néha, hogy szeretnénk picit elvonatkoztatni a kis oroszlán, pasztell macik világától, és valami vagányabb gyerekszoba dekorációra vágyunk.

ÉS AKKOR VÉLETLENÜL..

belefutunk a Miniarton található fali dekorációkba, és azt mondjuk magunkban: te jó ég, mind kell.

Az egyik legmeghatározóbb vonala az a 3D dekorációk sora, melyek három tematika köré épülnek: dzsungel, halak és bogarak világa. Ha téged egyik téma sem indukál heves szívdobogásra, akkor már most szólunk, hogy a gyermekedet biztosan fogja. A gyerekek imádják a bogarakat, a halakat és a dzsungel lakókat is.

halas fali dekorációk
Halas dekorációk

A karton dekorációk kitalálója az amszterdami székhelyű ROOF stúdió. egy családi papírtervező vállalkozás, amelyet 2005-ben alapított Romy és Ilya és három gyermekük. Munkáik mindig a fatázia, és a képzelet által motiváltak, minden korosztály számára készülnek, és arra invitálnak, hogy meséljetek egymásnak, és inspiráljanak titeket.

dzsungel karton dekoráció
KARTON DZSUNGEL MAJMOK
lepkés karton dekoráció
Lepke fali dekoráció

Itt külön szeretnénk kiemelni a MINDEN KOROSZTÁLY  szókapcsolatot. Igen: mi felnőttek is előszeretettel választjuk ezeket az intenzív hangulatot árasztó dekorációkat, amiket ráadásul, némi kreatív tevékenység mellett kiegészíthetünk a webshopból letölthető  papír sablonokkal, levelekkel is.

studioroofkartonszocskepapirjatekminiart
Szöcske fali dekorációk

A Studio Roof csapata elkötelezettek azért, hogy termékeik minél természetbarátabbak legyenek, minden egyes termékük újrahasznosított kartonból, vagy papírból készül, és zöldségfestékkel van nyomtatva.

Óriás poszterek, de másképp

Talán neked is bevillant egy pillanatra a 80-as évek végi, nagy, egész falat elfoglaló pálmás plakát időszaka? Pedig mi most nem erre gondoltunk.

A gyerekszobákban ( és egyéb helyiségekben)  megjelenő óriás poszterek a dekoráció mellett egyéb funkcionalitással is rendelkeznek. Nálunk például nagy sikernek örvendenek a matricás óriás poszterek, amiket a gyerekek állítanak össze, majd, amikor elkészült FALRA VELE kiáltással kihelyeztük őket. Persze a folyamat megfordítható, már előre ki lehet őket helyezni, és csak utána felmatricázni.

MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 44 MATRICÁVAL | ROVAROK
MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 44 MATRICÁVAL | ROVAROK
MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER,640 MATRICÁVAL | CSILLAGTÉRKÉP FOSZFORESZKÁLÓ
MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER,640 MATRICÁVAL | CSILLAGTÉRKÉP FOSZFORESZKÁLÓ

Ugyanez a helyzet a színezhető óriás poszterekkel is. El se hinnéd de elképesztően össze tudja hozni a családot egy –egy óriás színező poszter kiszínezése. Ráadásul, ha kész vagytok vele, és bekeretezed akkor örök emlék maradhat.

zombik színező óriás poszter
SZÍNEZŐ POSZTER | ZOMBIK
SZÍNEZŐ POSZTER | DZSUNGEL

Térkép mindenhol

A gyerekek imádják a térképeket. Már persze, ha térkép nézegetős korba lépnek. Ilyenkor jól jönnek a különböző, fali dekorációnak is tökéletesen működő matricás, vagy éppen 3D világtérképek, amikkel az egyes tájegységeket, vagy éppen a csillagokat lehet megismerni.

óris 3d térkép
ÓRIÁSI VILÁGTÉRKÉP 3D
MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER,640 MATRICÁVAL | CSILLAGTÉRKÉP FOSZFORESZKÁLÓ
CSILLAGTÉRKÉP FOSZFORESZKÁLÓ

Egy a lényeg !

Nyugodtan engedd el a fantáziád, ha a szoba dekorálásáról van szó ( legyen az gyerekszoba, vagy éppen nappali). 

Használj karakteres dekorációkat, dekor elemeket, és kösd össze a kreativitásotok kibontakoztatásával ( szép szó, nem?).

További cikkei

Kategóriák

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet