fbpx

Betonból ékszert?? Naná

Betonból ékszert?? Naná

Amióta előjött a nőiesebb részem (senki ne kérdezze, hogy történt, magam sem tudom, nyáron kezdődött, de nem volt konkrét kiváltója) árgus szemekkel figyelem a színes, az igazán nagyon, nagyon különleges ékszereket.

Így lényegében az egész nyaramat színes ékszer kereséssel töltöttem, már, amikor nem a gyerekeimmel voltam, ami úgy átlagban a napjaim 99%-át tette ki.

A nagy keresésnek meg is lett az eredménye, mivel rátaláltam a szerelem első látásra ékszereimre: Rebbele Beton Design (mennyire menő már a név is, rebbelle franciául lázadót jelent) készíti és minden meg van benne, amit csak szeretni lehet az ékszerekben: színesek, könnyűek, változatosak a formák, van fülbevaló, lánc, gyűrű, karkötő.

Debrődi Andival, a márka megálmodójával megbeszéltük, hogy ha kibírom türelemmel, akkor az őszi/téli kollekció még jobban fog tetszeni, úgyhogy nagy duzzogva beleegyeztem, és az az igazság, hogy egy kicsit sem bántam meg. Jöjjön az én szubjektív 4+1 kedvencem a Rebbele Beton Designtól.

1. Absztrakt szettek: A lapos ékszerbetonból és absztrakt mintából álló szetteket 3 színben/ mintában találjátok meg RBD-nél: a zöld kollekcióban jelen van a természet, a szürke, arany pöttyös igazi party darab, míg a fekete mintás egy letisztult vonalat követ.

Egyedi készítésű beton gyűrű, karkötő és nyaklánc

 

2. Perle szettek: egyszerűen, könnyedén variálhatóak, a színeket és a formákat mi tudjuk kiválasztani. Andi szeret közösen tervezni, kialakítani ékszereket a leendő tulajdonossal, hogy egész biztosan magunkénak érezzük. Megnézem.

 

3. Kemény dió szett a maga érdességével nálam örök befutó. Tudjátok, az a fajta, ami barázdás, de sima, nem szúrós. Ha meguntam a színeket máris jöhet a kollekció, ami határozott, de mégis szolid megjelenést biztosít.Megnézem.

 

4. Fukszia kúp, ami színével és formájával is levett a lábamról: ez a fazon különösen nőies, a nyújtott kúp alakkal, hosszú láncával .Igazi kell nekem darab.

Kúp alakú betonból készült nyaklánc. Választható színek: türkizzöld, türkizkék, fekete, pink, halvány rózsaszín, lila, natúr szürke, világoskék.

 

+1 Az ékszereken kívül számos otthoni dekorációt is találtok a RBD palettán, az én személyes kedvenceim a virágtartók. A maga szögletességével, és egyszerűségével tökéletes kiegészítője lehet a lakásunknak. Megnézem.

 

A mini beton kaspó tökéletes választás lehet a kis lakásokban, ahol nincs hely nagy virágoknak, de mégis szeretnének egy aprócska növényt a lakás díszeként.

 

Ezeket a csodákat, és az egyedi elképzeléseiteket meg tudjátok rendelni akár üzenetben, akár telefonon, e-mailben: https://www.facebook.com/rebellebetondesign/

https://www.instagram.com/rebellebetondesign/

Személyesen a következő helyszíneken találkozhattok Rebbele Beton Designnal:

Október 26. Szimla Fashion

November 1-3 és 8-10 Gozsdu Udvar

November 29-december 23. Óbudai Advent

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)