fbpx

Dizájner fa játékok – Minimag kitekintő

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon

Az egyik legjobb része a munkánknak, amikor új, izgalmas termékeket, vagy márkákat mutathatunk be nektek. Legyen az magyar ( igen persze, elsősorban őket mutatjuk), legyen az külföldi, lényeg, hogy valami újszerű legyen a gyerekdizájn világából.

MA MÁRKÁNK BULGÁRIÁBÓL ÉRKEZETT

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon
Állatvilág

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékokat az építészek úgy tervezték, hogy több generáció is tudjon majd velük játszani, a család játéka legyen. Kézzel készülnek, fenntartható módon, természetes fából, és felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakoztató lesz a velük való játék.

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon brémai muzsikosok
Brémai muzsikosok

A különböző kollekciók a felnőtteket és a gyerekeket közös játékra, problémamegoldásra, ötletes történetek és emlékek létrehozására ösztönzik. Remek lehetőséget nyújtanak az új ismeretek szerzésére, az állatvilág, az evolúció és a természet vonatkozásában.

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon ausztália
Ausztrália
Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon ausztália
Ausztrália

Minden állatnak különböző színű mágnesei vannak, amelyek összeilleszthetők a megfelelő állat elkészítéséhez.. vagy éppen a nem megfelelőnek, hogy olyan lényeket teremtsenek, amelyekre csak a gyermeki fantázia képes.

A játékok egyébként nem csak játékok: tökéletesen megállják helyüket dekorációnak is.

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon otthoni dekor

Az ESNAF legújabb kollekciója a dinoszauruszok játéka elnevezést kapta. 4 mesés, történelem előtti karaktert tartalmaz, akiket minden korosztály szeretni fog. Ez az új kollekció egy kickstarter kampány során indult (tavaly júniusban).

Az elbűvölő ESNAF fa- és mágneses játékok a minimagon dinoszauros
Dinoszauroszok

A játékokat itt tudjátok megvásárolni, a fotók is innen vannak: ESNAFTOYS

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket