Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gyerekszobai tároló, vagy kalandorok kelléke? – Gurulós Manócekker

Myminivesum manócekker minimag

Legyen valami régi, legyen valami új: talán neked is ez lesz az első gondolatod, amikor meglátod ezt a gurulós játéktároló kosarat ( ami nem csak az, de erről később).

MI NAGYON SZERETJÜK

..az Olli Ella gurulós Manócekkerét, amit a MyMiniversum oldalán találtunk, és mindjárt 3 színben is ( fehér, natúr és rózsaszín). Egy multifunkcionális gyerekkosár ahol a retro találkozik a 21. századdal, formatervezést tekintve.

Myminiversum manócekker minimag

A természetes anyagok, mint a rattan és a vintage formatervezés teszi ezt a kosarat multifunkcionálissá: együtt növekszik gyermekeddel, aki majd meghatározza, hogy mikor milyen szerepet töltsön be a kosár.

Jön a tavasz, a friss hozzávalókat szerezzétek be együtt, hagyd hogy vihesse magával a gurulós kosarat, és töltse meg finom zöldségekkel, gyümölcsökkel. Az is lehet, hogy nem szeretné magával vinni, hanem a legféltettebb plüssöknek lesz a játéktároló kosara. Sőt még kirándulásra is vihetitek magatokkal, kalandozni, és terméseket gyűjtögetni. 

Myminiversum manócekker minimag

Egy biztos a Manócekkerrel mindenhová eljuttok: a strandtól a játszótérig, vagy éppen a piactól a boltig a heti bevásárlás részeként. A Minimag ❤ a natúr színűvel kötelezte el magát.

HASZNÁLJÁTOK KI A MANÓCEKKER IDŐTLENSÉGÉT

A babaszobában épp úgy helye lesz, mint a gyerekszobában, sőt a minőségi kivitelezésnek köszönhetően generációkon át a családotoké lesz.

Myminiversum manócekker minimag
Forrás: olliella

Az Olli Ella darabok azonnal mosolyt csalnak az arcunkra, és generációkon keresztül szeretgetjük és őrizgetjük őket.

A készítése során természetes rattant használtak, amit kézzel szőttek vietnámi és francia manufaktúrákban, szem előtt tartva az etikus kereskedelmet.

Olli Ella tervezői úgy vélik, hogy a rendrakás, a játékok pakolászása és hordozása, a felfedezés vágya átível a kultúrákon és generációkon, és ez a megértés a kiindulópontja minden tervüknek.

NEKED MELYIK LESZ A KEDVENCED?

Myminivesum manócekker minimag
Olli Ella® Manócekker

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet