fbpx

természetes játék

Ha olyan egyedi ajándékot szeretnél adni, ami nem szerepel a kívánságlistán, vagy éppen nem tudod, mit szeretne az unokaöcséd, vagy a keresztlányod, vagy mit vegyetek azoknak a gyerekeknek, akinek úgy tűnik, mindenük megvan (mondhatni egész évben Karácsony van), akkor a legjobb helyen vagy, ne is keress tovább, mert nekünk rengeteg ötletünk van.
Az egyik legjobb része a munkánknak, amikor új, izgalmas termékeket, vagy márkákat mutathatunk be nektek. Legyen az magyar ( igen persze, elsősorban őket mutatjuk), legyen az külföldi, lényeg, hogy valami újszerű legyen a gyerekdizájn világából.
Ezt Nektek is látnotok kell! Ha most azt írnánk, hogy, íme egy fajáték, amely nemcsak, hogy kreatív, de még oktató is, akkor úgyis csak legyintesz, hogy persze, Dunát lehet velük rekeszteni.
az ANYU TESZTEL csapatból két lelkes anyuka bevállalta, hogy kipróbálják babájukkal az OLI & CAROL RÁGÓKÁKAT, és megosztják velünk tapasztalataikat.
A Minimag legkisebb csapattagja letesztelték a LUBULONA Summervill fa építőkészletét. Az, hogy óriási sikert aratott enyhe kifejezés. Az egyik legszerethetőbb fa építőkészlet, mutatjuk máris, hogy miért.
Szerencsére már Magyarországon is jelentős számban elérhetőek olyan termékek, gyerekszoba kiegészítők, játékok, fali díszek, amikkel könnyebbé válhat egy boho stílusú szoba berendezése, kialakítása. Mi a Binky&Bro gyerekbolt tulajdonosát kértük fel, hoyg segítsen nekünk megtalálni a megfelelő termékeket hozzá.
A Minimag csapat teljes erőbedobással neki fogott játszani.. és tesztelni. A Little Dutch márkáról már sokszor volt szó az oldalunkunk, most a KÁVÉFŐZŐ SZETTet fogjuk letesztelni, és megmutatni nektek. 
Amiben mi, itt a Minimag home office szerkesztőségben segíteni tudunk nektek, az az, hogy mutatunk néhány húsvéti ajándék tippet nektek, amelyeknek, azt gondoljuk, hogy minden 3-6 év közötti kisgyerek örülne. A mieink egészen biztosanJ, aktívan részt vettek a válogatásban…
Nincs is szebb annál, amikor életünk értelme leül, és eljátszik a játékaival. Ok, azt tudjuk, hogy azért ez egy elég idilli állapot, és nem mindenki ilyen szerencsés, köztük én magam sem: életem egyik értelme nettó 10 percet van el önmagával.

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket